Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu pune capăt unui sezon trist între buturile lui Lyon. "Un an ciudat pentru mine. Este prima dată când n-am jucat şi nu este uşor"

Ciprian Tătăruşanu pune capăt unui sezon trist între buturile lui Lyon. "Un an ciudat pentru mine. Este prima dată când n-am jucat şi nu este uşor"

Fotbal

Comentarii

Cu o oră înaintea startului finalei Cupei Ligii Franţei, vineri seară, portarul român al celor de la Lyon, Ciprian Tătăruşanu, s-a accidentat şi a ratat confruntarea cu PSG-ul lui Neymar.

Campioana Franţei, PSG, a învins-o pe Olympique Lyon la loviturile de departajare şi a câştigat trofeul, iar Ciprian Tătăruşanu a irosit şansa de a câştiga primul trofeu în afara României. În acelaşi timp, românul a pus punct unui sezon trist, cenuşiu, plin de ghinion, în care a jucat foarte puţin, iar când era anunţat titular, au intervenit accidentările.

"Un an ciudat pentru mine, dar am învăţat multe: este prima dată când nu am jucat şi nu este uşor, dar am respectat dorinţele celor care antrenează. Când am ajuns aici, ambiţiile erau diferite", a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru L Equipe.

În cariera sa, Tătăruşanu are doar cele patru trofee câştigate cu FCSB, în perioada 2010-2014: două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă a României.

În acest sezon, Tătăruşanu a bifat doar trei meciuri în Cupa Ligii Franţei, alte două partide în Ligue 1 şi un meci în Cupa Franţei.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare