Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu se întoarce între buturile celor de la Olympique Lyon. "Ne pregătim la maximum să câştigăm"

Ciprian Tătăruşanu se întoarce între buturile celor de la Olympique Lyon. "Ne pregătim la maximum să câştigăm"

Fotbal

Comentarii

Portarul român Ciprian Tătăruşanu, care este de obicei rezervă la Olympique Lyon, va juca miercuri pentru echipa de club în meciul cu Brest din Cupa Ligii franceze, el făcând acest anunţ luni, într-o conferinţă de presă, informează RMC Sport.

Informaţia a fost confirmată chiar de român, trimis de staff-ul celor de la OL la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Brest. Tătăruşanu a rămas pe banca de rezerve în primul meci al lui Lyon din acest an, sâmbătă, în Cupa Franţei, victorie cu 7-0 pe terenul lui Bourg-Peronnas (divizia a treia). De altfel, nu a apucat să debuteze în Ligue 1 pentru Lyon, fiind de fiecare dată rezervă. Singura prezenţă în tricoul celor de la Lyon a fost consemnată în turul precedent al Cupei Ligii, în victoria cu Toulouse, scor 4-1.

"Cupele sunt foarte importante pentru club. Ne pregătim la maximum ca să câştigăm miercuri", a declarat portarul echipei naţionale a României

Pleacă de la Olympique Lyon în iarnă?

Ciprian Tătăruşanu a declarat că nu este mulţumit de situaţia sa la Olympique Lyon, unde este rezervă, dar nu face o tragedie din asta.

"Normal că nu sunt mulţumit de situaţie. Este ciudată. Dar nu fac o tragedie din asta. Voi face totul pentru a juca şi a schimba această situaţie", a declarat Tătăturaşnu, înaintea meciului de miercuri, în sferturile Cupei Ligii Franţei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare