Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, subiect de băşcălie în direct, la finalul meciului Milan - Torino: "Uite ce faţă are"

 Ciprian Tătăruşanu, subiect de băşcălie în direct, la finalul meciului Milan - Torino: "Uite ce faţă are"

Fotbal

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a fost eroul celor de la AC Milan, miercuri seară, în partida pe care echipa sa a câştigat-o la lovituri de la 11 metri în faţa celor de la AC Torino, scor 5-3, în faza optimilor Cupei Italiei. Cu toate acestea, în momentul în care a apărut la interviuri, pe fundalul transmisiunii RaiSport s-au auzit râsete şi comentarii deplasate.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular între buturile celor de la AC Milan şi a apărat o lovitură de la 11 metri executat de Tomas Rincon, execuţie ce s-a dovedit a fi decisivă în stabilirea formaţiei câştigătoare.

Imediat după meci, portarul român a fost chemat la interviuri de jurnaliştii de la RaiSport, însă, înainte să înceapă discuţia, pe fundal s-au auzit râsete şi voci pe fundal, de genul: "Uitaţi ce faţă are!".

Gesturile n-au fost "gustate" deloc de fanii milanezilor. Fostul tenisman italian, Paolo Bertolacci, care este fan al echipei lui Tătăruşanu, a criticat atitudinea celor de la RaiSport: "Ceea ce a difuzat Rai aseară (n.r. - marţi), după meciul din Cupa Italiei, este nerespectuos şi nejustificat".

Alessandro Antinelli, corespondentul de pe San Siro, şi-a cerut scuze telespectatorilor pentru gesturile colegilor săi. "Pot doar să-mi cer scuze faţă de voi toţi. Am fost pe stadion, nu am auzit exact".

Comentatorul partidei de pe San Siro, Marco Lollobrigida, a afirmat că nimic din ce s-a auzit nu are legătură cu portarul român Ciprian Tătăruşanu, considerat omul nepotrivit, la omul potrivit. Motivul pentru cele auzite ar fi fost unul dintre colegi, Tiziano Pieri, care şi-ar fi blocat privirea într-un punct fix. (Mare subiect de amuzament!): "Relaţiile dintre RaiSport şi AC Milan sunt întotdeana corecte. Îmi pare rău pentru neînţelegere".

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare