Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, titular în finala Cupei Ligii Franţei, împotriva lui PSG. Rudi Garcia: "Va apăra cu siguranţă, este competiţia lui"

Ciprian Tătăruşanu, titular în finala Cupei Ligii Franţei, împotriva lui PSG. Rudi Garcia: "Va apăra cu siguranţă, este competiţia lui"

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român Ciprian Tătăruşanu va fi titular între buturile celor de la Olympique Lyon în finala Cupei Ligii Franţei, împotriva celor de la Paris Saint-Germain, ce va avea loc pe 31 iulie.

Informaţia a fost confirmată chiar de către managerul celor de la Olympique Lyon, Rudi Garcia, cel care vede în această mutare şi o modalitate de a-şi odihni preferatul dintre buturi, titularul portughez Anthony Lopes, în vederea returului cu Juventus Torino, din Italia, de pe 7 august.

"Va apăra în finala Cupei Ligii Franţei cu siguranţă, este competiţia lui", a oferit asigurări Rudi Garcia în presa din Franţa, zilele trecute.

Chiar dacă se zvoneşte că va părăsi pe OL  în aceată perioadă de mercato, Ciprian Tătăruşanu primeşte credit într-una din cele mai importante partide din cariera sa de jucător. Un meci cu trofeul pe masă pentru portarul de 34 de ani.

În cariera sa, Tătăruşanu are doar cele patru trofee câştigate cu FCSB, în perioada 2010-2014: două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă a României.

În acest sezon, Tătăruşanu a bifat doar trei meciuri în Cupa Ligii Franţei, alte două partide în Ligue 1 şi un meci în Cupa Franţei.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare