Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu vrea să apere la AC Milan după plecarea lui Donnarumma! ”La antrenamente dau totul mereu!” Declaraţiile portarului despre românii care joacă în Italia

Ciprian Tătăruşanu vrea să apere la AC Milan după plecarea lui Donnarumma! ”La antrenamente dau totul mereu!” Declaraţiile portarului despre românii care joacă în Italia

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a vorbit despre noul sezon din Serie A.

Portarul lui AC Milan a vorbit despre plecarea titularului din poarta italienilor, Gianluigi Donnarumma, care a decis să meargă la PSG liber de contract, iar acolo o sa fie coleg cu Ramos şi Messi. Tătăruşanu a dezvăluit că este pregătit să apere în poarta lui AC Milan de fiecare dată când antrenorul va apela la serviciile sale. 

Tătăruşanu a vorbit şi despre noul sezon din Serie A, dar şi despre transferul lui Mike Maignan, portarul în vârstă de 26 de ani pe care AC Milan a plătit 13 milioane de euro în această vară. 

”La antrenamente dau totul întotdeauna, mă pregătesc la nivel maxim”

”Probabil va fi cel mai echilibrat sezon din ultimii ani! Atât noi, AC Milan, cât şi Inter, am demonstrat în sezonul precedent că putem să luptăm de la egal la egal cu Juventus. Cât despre mine, vreau să ajut cât mai mult echipa atunci când antrenorul apelează la mine, fireşte.

Am o relaţie bună cu Donnarumma în continuare şi poate o relaţie chiar mai apropiată cu Maignan, pentru că vorbesc franceza şi îl ajut să se integreze cât mai repede. La antrenamente dau totul întotdeauna, mă pregătesc la nivel maxim, iar de aici încolo rămâne decizia antrenorului”, a spus Ciprian Tătăruşanu, potrivit Play Sport.

În perioada de mercato din acestă vară, Crotone l-a transferat pe Ionuţ Nedelcearu de la AEK Atena, pentru 1,25 milioane de euro. Fostul portar al naţionalei a vorbit despre fostul dinamovist şi a dezvăluit ca italienii sunt mulţumiţi de mutare. 

”Abordarea generală este că suntem profesionişti serioşi. E suficient să ne gândim la faptul că Radu este cel mai bun exemplu de seriozitate.

”Cred că se va adapta foarte uşor stilului italian!” 

Pe Nede îl cunosc bine, am jucat şi câteva meciuri împreună. E un fotbalist serios şi puternic. Cred că se va adapta foarte uşor stilului italian! Man şi Mihăilă au fost printre puţinii de la Parma care au avut evoluţii la un nivel înalt, chiar dacă echipa lor a retrogradat până la urmă. Faptul că sunt oameni de bază în echipa care acum vrea să atace promovarea în Serie A e o confirmare în plus”, a mai spus Ciprian Tătăruşanu.

 

Afla mai multe despre: tătăruşanu-italia-acmilan 

viewscnt
Articole similare