Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu VS Mike Maignan. Italienii au tras concluzia: "Cifrele nu mint"

Ciprian Tătăruşanu VS Mike Maignan. Italienii au tras concluzia: "Cifrele nu mint"

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) a profitat de accidentarea lui Mike Maignan şi a apărat poarta lui AC Milan în mai multe meciuri importante.

Ciprian Tătăruşanu VS Mike Maignan. Italienii au tras concluzia: "Cifrele nu mint"

Francezul este aproape să încheie procesul de recuperare după intervenţia chirurgicală de la încheietura mâinii stângi şi este aşteptat să revină în poarta lui AC Milan la meciul din campionat contra lui Sassuolo, de duminică.

Tătăruşanu a avut şi meciuri foarte bune, în care a apărat un penalty important, dar şi gafe monumentale, de care italienii au scris. 

Corriere dello Sport a analizat parcursul celor doi portari în acest sezon, iar românul este dezavantajat de numărul de goluri primite. 

"Înainte de accidentare, portarul francez a primit 5 goluri în 7 meciuri de campionat, păstrând astfel o medie de mai puţin de un gol primit pe meci. Românul nu s-a descurcat atât de bine, jucând 6 meciuri şi primind nu mai puţin de 10 goluri, aproape dublu faţă de Maignan, cu un meci jucat mai puţin decât el.

Cifrele nu mint şi cu siguranţă că nu trebuie să uităm curajul arătat în derby şi celelalte intervenţii bune, dar diferenţa de nivel dintre Magic Mike şi Tătă e destul de substanţială", au scris cei de la Corriere dello Sport, citaţi de Notizie Milan.

Ciprian Tătăruşanu a devenit, duminică, primul portar al echipei AC Milan care a apărat un penalty în derby-urile cu Inter Milano, în ultimii 40 de ani.

Perfomanţa precedentă i-a aparţinut lui Ottorino Piotti, care a parat lovitura de la 11 metri executată de Evaristo Beccalossi, în sezonul 1981/1982.

 

Afla mai multe despre: serie aciprian tatarusanumike maignan 

viewscnt
Articole similare