Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tofan, pilotul de drag racing, a murit într-un accident de maşină. A condus cu 200 la oră pe Centura Bucureştiului!

Ciprian Tofan, pilotul de drag racing, a murit într-un accident de maşină. A condus cu 200 la oră pe Centura Bucureştiului!

Auto

Comentarii

Ciprian Tofan se afla la volanul unui Audi de 700 CP şi conducea cu 200 de kilometri la oră când a pierdut controlul volanului şi a lovit un vehicul parcat. În urma impactului pilotul de drag racing a murit.

Ciprian Tofan avea 33 de ani. Era pilot de curse şi se pregătea pentru etapa Campionatului Naţional de drag racing de la Brăila, de pe 1 iunie. Accidentul a avut loc pe Centura Bucureşti, în localitatea Tunari pe sensul de mers către Otopeni. Maşina la volanul căruia se afla Ciprian Tofan a intrat într-un Logan staţionat pe dreapta şi apoi s-a răsturnat. La peste 200 de kilometri pe oră, potrivit martorilor, a derapat, a intrat într-un parapet, care l-a aruncat apoi într-o maşină parcată, pentru ca în final să se rostogolească pe câmp.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov pentru Pro TV: “Maşina aflată în mers a fost proiectată în afara părţii carosabile. Din păcate, şoferul a decedat. Era singur în respectivul autoturism. Din primele noastre informaţii, acesta ar fi circulat cu o viteză destul de mare".

Afla mai multe despre: tofan 

viewscnt
Articole similare