Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cireşarii sunt pregătiţi” Rednic anunţă că va da credit jucătorilor de naţională. Fotbalistul pe care îl anunţă titular

”Cireşarii sunt pregătiţi” Rednic anunţă că va da credit jucătorilor de naţională. Fotbalistul pe care îl anunţă titular

Fotbal

Comentarii

Dinamo va pleca încă de astăzi la Botoşani, acolo unde va întâlni echipa locală, luni, la ora 21.00. Meciul va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Telekom Sport.

Antrenorul Mircea Rednic anunţă că a pregătit jocul cu trei fundaşi centrali şi îl va trimite în teren încă din primul minut pe Denis Ciobotariu, fiul fostului jucător dinamovist Liviu Ciobotariu.

”Cireşarii sunt pregătiţi, plecăm cu autocarul, avem antrenament, la ora 13.00 plecăm, de astăzi, vom sta două seri la Botoşani.

Montini şi Reda s-au antrenat aseară normal, nu am probleme de lot, vor face deplasarea toţi jucătorii, vom merge 20 de inşi la Botoşani.

Ne aşteaptă un meci foarte greu. Iar începem că nu uităm ce s-a întâmplat, că din cauza lor am ajuns aici. Nu din cauza lor, din cauza noastră, că noi am greşit.

Suntem încă pe primul loc, cu Mediaş la acelaşi număr de puncte şi e clar că ne dorim să câştigăm acolo. Nici ei nu au meci uşor dar sunt sigur, la cum joacă Mediaş acum, că au şanse mari să câştige la Călăraşi.

Surprize nu vor fi. Cert e că dau în continuare credit şi sprijin jucătorilor de echipă naţională, care deja sunt convocaţi şi unii dintre ei sunt pe lista selecţionerilor.

Acum am avut timp mai mult ca să pregătim jocul cu 3 fundaşi centrali, asta înseamnă că şi Ciobotariu joacă. Acum nu mai e atâta presiune”, a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: rednicdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare