Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciro Immobile l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi nimeni nu îl mai poate ajunge din urmă. Italianul a câştigat Gheata de Aur

Ciro Immobile l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi nimeni nu îl mai poate ajunge din urmă. Italianul a câştigat Gheata de Aur

Serie A

Comentarii

Ciro Immobile (30 de ani) este cel mai bun marcator al Europei. Atacantul lui Lazio nu mai poate fi depăşit în ierarhia pentru trofeul Gheata de Aur. Singurul rival al italianului rămăsese Cristiano Ronaldo, dar lusitanul nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Roma din ultima etapă a Serie A.

Immobile a marcat 35 de goluri în acest sezon de Serie A şi este pe primul loc în ierarhia pentru Gheata de Aur a Europei, după ce l-a depăşit de Robert Lewandowski, autorul a 34 de goluri în Germania.

Cristiano Ronaldo era singurul fotbalist care îl mai putea prinde din urmă pe italian, dar Sarri nu l-a convocat pentru meciul din această seară, cu Roma. Misiunea lui CR7 era oricum destul de grea. Cristiano avea nevoie de patru reuşite în ultima rundă pentru a fi la egalitate cu Immobile. 

Ciro Immobile poate deveni totodată şi fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise într-un singur sezon de Serie A. În topul acestui clasament se află Gonzalo Higuain, cu 36 de reuşite. Atacantul lui Lazio are nevoie de două goluri în deplasarea de la Napoli. Immobile mai are un motiv pentru care să fie motivat. În cazul în care echipa lui Simone Inzaghi învinge, iar partida dintre Atalanta şi Inter se termină la egalitate, Lazio va termina sezonul pe locul 2.

 

Afla mai multe despre: lazioimmobilegheata de aur 

viewscnt
Articole similare