Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clarificări din partea lui Hagi! Adevăratul motiv pentru care a fost în Turcia alături de Gică Popescu

Clarificări din partea lui Hagi! Adevăratul motiv pentru care a fost în Turcia alături de Gică Popescu

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, marţi, că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, despre care presa turcă a scris că ar putea prelua conducerea secţiei de fotbal a clubului Karşiyaka, au făcut o deplasare în Turcia, dar doar pentru că au fost invitaţi la o discuţie având ca subiect o academie de fotbal.

"Domnul Gheorghe Hagi a fost într-adevăr în Turcia, alături de domnul Gheorghe Popescu, însă acest lucru nu s-a datorat preluării vreunui club. Nu a existat niciun moment o discuţie despre preluarea vreunui club din Turcia. Domnii Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitaţi doar la o discuţie ce a avut ca subiect o Academie de Fotbal", se arată în comunicatul FC Viitorul.

Presa din Turcia a scris, luni, că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu s-au deplasat la Izmir pentru discuţii cu privire la o eventuală preluare a conducerii secţiei de fotbal a clubului Karşiyaka.

Karşiyaka este o grupare cu mai multe secţii: fotbal, baschet, volei, tenis, bowling, biliard, motociclism, nataţie. Echipa de fotbal a clubului evoluează în liga a treia din Turcia,  în care după 12 etape ocupă ultimul loc în clasamentul grupei albe.

Afla mai multe despre: hagipopescuacademieviitorul 

viewscnt
Articole similare