Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claude Dielna, declaraţii războinice după ce a devenit fotbalistul lui U Craiova: "De aceea am un astfel de tatuaj"

Claude Dielna, declaraţii războinice după ce a devenit fotbalistul lui U Craiova: "De aceea am un astfel de tatuaj"

Superliga

Comentarii

Claude Dielna (32 de ani) a oferit prima reacţie după ce a devenit noul fotbalist al lui U Craiova.

 „Sunt foarte fericit să fiu aici. Vreau să va spun tuturor «Ce faci?». Mi-a fost dor de România. Sunt foarte fericit să vin înapoi şi să semnez cu Craiova. O ştiu pe Craiova de când am jucat prima dată în România. E un echipă mare, cu istorie şi cu fani numeroşi. De aceea sunt aici. Vreau să câştig titlul! 

Leul este imaginea mea şi de aceea am un astfel de tatuaj! E o reflexie a mea. Sunt un soldat, un leu! Ăsta este şi simbolul Craiovei şi e bine. Mă simt foarte bine. De mâine, mă voi antrena alături de echipă. Vom vedea, împreună cu staff-ul, ce se va întâmpla la meciul de duminică. Ne concentrăm la prezent acum. Titlul este în mintea noastră! Suntem concentraţi pe asta. Acum ne gândim la meciul de duminică şi la titlu. Cred că echipa are o şansă foarte mare să fie prima. Toţi suntem concentraţi”, a declarat noul fundaş central al oltenilor. 

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Liga 1. Francezul a fost adus de Dinamo, sub formă de împrumut, în februarie 2017, de la Sheffield Wednesday şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "câinilor" în ultimul sezon în care aceştia au evoluat în play-off. După expirarea împrumutului în Ştefan cel Mare, Dielna a rămas liber de contract, iar Dinamo a încercat să îl păstreze, însă francezul a ales o ofertă mai avantajoasă din MLS.

  • 43 de meciuri a jucat Dielna în MLS, în doi ani şi jumătate
  • 500.000 de euro este cota lui Dielna

Dielna este un fotbalist cu CV bogat. Crescut de Caen, Claude Dielna a mai jucat la Lorient, FC Istres, CS Sedan şi Ajaccio, în ţara natală, precum şi la Olympiacos, Sheffield Wednesday, Slovan Bratislava, pe lângă echipele deja amintite.

Afla mai multe despre: claude dielnaclaude dielna universitatea craiovauniversitatea craiovatransferuri universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare