Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudia Nechita, cu moralul la pământ după ce a fost la un pas de medalia olimpică: ”Am vrut prea mult. Cred că dacă nu era japoneză, aş fi câştigat”

Claudia Nechita, cu moralul la pământ după ce a fost la un pas de medalia olimpică: ”Am vrut prea mult. Cred că dacă nu era japoneză, aş fi câştigat”

Jocurile olimpice

Comentarii

Claudia Nechita a fost eliminată de la Jocurile Olimpice în sferturi, după ce pugilista a fost învinsă de japoneza Sena Irie.

Visul Caludiei Nechita a luat sfârşit, deocamdată, în sferturile probei de box de la Jocurile Olimpice. Pugilista recunoştea înaintea competiţiei, dezvăluind un tatuaj cu inelele olimpice, că este visul ei să obţină o medalie olimpică, iar aceasta şi-a ratat visul la limită.

Nechita a fost eliminată în sferturi de japoneza Sena Irie, în condiţiile în care calificarea în semifinale i-ar fi asigurat, cel puţin, medalia de bronz. Pugilista româncă a reunoscut că este foarte dezamăgită de rezultat, dar a afirmat că nu se va da bătută.

Claudia Nechita, cu moralul la pământ după ce a fost la un pas de medalia olimpică

Câteva decizii de arbitraj nu au mers în favoarea sportivei noastre, însă nechita a refuzat să critice prea mult arbitrajul, deşi a insinuat că naţionalitatea adversarei i-a oferit un avantaj.

''Mi-am dorit foarte mult această victorie. Dar nu am ştiut să o obţin. În momentul ăsta atât am putut. Am vrut prea mult şi nu ştiu, din dorinţa asta prea mare... Cred că dacă nu era japoneză, aş fi câştigat meciul.

Publicul a fost de partea ei, a avut un mic avantaj, dar acum nu vreau să reclam şi să dau vina pe arbitri. Atât am putut astăzi. Am încredere şi voi merge înainte şi sunt sigură că locul meu este acolo sus'', a declarat Claudia Nechita.

Afla mai multe despre: claudia nechitajocurile olimpicenechita olimpiadă 

viewscnt
Articole similare