Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudia Nechita, în al nouălea cer după calificarea la Jocurile Olimpice: ”Sunt mândră să reprezint România la cel mai înalt nivel”

Claudia Nechita, în al nouălea cer după calificarea la Jocurile Olimpice: ”Sunt mândră să reprezint România la cel mai înalt nivel”galerie foto
Comentarii

Pugilista Claudia Nechita va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria de 57 kg.

Claudia Nechita a reuşit să obţină calificarea la Olimpiadă după turneul preolimpic de la Paris. În drum spre Tokyo, pugilista româncă a fost nevoită să treacă de mai multe adversare redutabile, printre care şi fosta campiaonă mondială, Ornella Wahner. Primele şase sportive din turneu se califică la Jocuri, astfel că Nechita a obţinut biletul spre Japonia înainte de finalul competiţiei din Franţa.

Pugilista ”tricoloră” devine al doilea reprezentat al României la box, după calificarea lui Cosmin Gîrleanu, la categoria de 52 kg. Iar Nechita nu şi-a putut ascunde mândria pentru reuşita sa, la revenirea în ţară. Românca a arătat un vechi tatuaj, cu însemnele Olimpiadei, dezvăluind că ajungerea la Jocurile Olimpice a fost principalul său obiectiv de-a lungul vieţii.

Claudia Nechita, în al nouălea cer după calificarea la Jocurile Olimpice

În plus, aceasta a afirmat că este mândră să ne reprezinte ţara la Tokyo şi a dezvăluit următorul obiectiv setat: medalia olimpică.

(n.r. arătând spre un tatuaj cu însemnele Olimpiadei) Ăsta a fost scopul meu, pe care am reuşit să îl îndeplinesc acum. M-am antrenat în toată această perioadă cu gândul la Jocurile Olimpice. Nu mă aşteptam, am fost super surprinsă şi emoţionată când am văzut pe toată lumea.

Le mulţumesc din suflet, chiar nu mă aşteptam. Este un obiectiv îndeplinit pentru mine, faptul că particip la Olimpiadă. După care îmi doresc foarte mult o medalie olimpică. Înseamnă foarte mult, pentru că munca pe care am depus-o şi toate sacrificiile nu au fost în zadar.

Asta mă satisface şi mă bucură enorm. Sunt mândră să reprezint România la cel mai înalt nivel. Sunt recunoscătoare şi mulţumită pentru tot ceea ce am fost. Din fiecare perioadă a vieţii mele am învăţat câte ceva. Aşa a fost parcursul meu şi sunt mulţumită de tot aşa cum a fost”, a declarat Claudia Nechita.

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceclaudia nechitabox olimpiadăromânia olimpiadă 

viewscnt
Articole similare