Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Belu pleacă supărat din Bănie: „Doare, eu mi-am propus altceva”. Ce spune despre presiunea retrogradării: „Aşa a fost şi la Voluntari şi ne-am salvat”

Claudiu Belu pleacă supărat din Bănie: „Doare, eu mi-am propus altceva”. Ce spune despre presiunea retrogradării: „Aşa a fost şi la Voluntari şi ne-am salvat”

Superliga

Comentarii

Jucătorul lui FC Hermannstadt, Claudiu Belu-Iordache (27 de ani), s-a arătat extrem de supărat de faptul că echipa sa pleacă din Bănie fără puncte.

Craiova a bătut-o pe teren propriu pe Hermannstadt, scor 1-0.

Nu am reuşit să scoatem nici măcar un punct azi. Ştiam că trebuia să ne apărăm bine, din păcate am pierdut dintr-o fază fixă şi asta doare.. pentru că chiar dacă ei şi-au creat ocazii de gol, noi am reuşit să le blocăm. Lucrăm fazele fixe la antrenament, dar păcat că doar suntem periculoşi la ele şi nu marcăm. Normal că sunt foarte supărat, am venit cu gândul să câştigăm.. Eu nu am venit să obţin doar un punct. Am avut şi eu situaţii bune şi nu am reuşit să le fructific. Sunt supărat. Anul trecut am fost la Voluntari şi avea 8 puncte şi tot ne-am salvat, deci nu este vorba despre presiune. Nu e presiunea retrogradării. E lung play-out-ul. După meciul cu FCSB luasem o gură de oxigen şi păcat că nu l-am păstrat. Avem timp să ne odihnim şi să pregătim meciul cu Sepsi, următorul. Acum sunt supărat”, a declarat fundaşul. 

Universitatea Craiova este pe locul 3 în clasamentul din Liga I, cu 47 de puncte. În timp ce, Sibiul este pe locul 14, cu doar 22 de puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadtclaudiu belu 

viewscnt
Articole similare