Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Belu simte că Hermannstadt ar fi putut obţine un punct în "Gruia": "Nu au avut ocazii importante pe construcţie"

Claudiu Belu simte că Hermannstadt ar fi putut obţine un punct în "Gruia": "Nu au avut ocazii importante pe construcţie"

Hermannstadt​

Comentarii

CFR Cluj s-a impus, duminică seară, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", scor 1-0, împotriva celor de la Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Vinicius, în minutul 66.

Evoluţie slabă pentru oaspeţii antrenaţi de Ruben Albes au făcut un meci modest, încheiat fără şut pe poartă. Cu toate acestea, pe final sibienii au avut o şansă de restabilii egalitate, ratată însă. Unul dintre fotbaliştii experimentaţi ai echipei Hermannstadt, Claudiu Belu, a fost titluar şi integralist.

"Am ratat o ocazie mare pe final, eram chiar în spatele lui şi am simţit că putem marca. Nu am reuşit şi plecăm fără punct. Puteam să obţinem, pentru că ocazii importante pe construcţie nu au avut, doar din faze fixe. E greu de spus dacă putem să ne gândim la play-off. Au trecut doar trei etape şi nu aş vrea să mă pripesc. Suntem o familie, un grup unit, dar trebuie să muncim şi să strângem puncte. Nu mă gândesc la playoff, ci doar să câştigăm meci cu meci", a delarat Claudiu Belu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

După trei jocuri, Hermannstadt este pe locul 11, cu 2 puncte, iar în următoarea partidă vor evolua la Ploieşti, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, vineri, 18 septembrie, ora 18.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare