Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Florică a confirmat că vrea să cumpere clubul Dinamo: ”E adevărat! Sunt dinamovist de când mă ştiu!”

Claudiu Florică a confirmat că vrea să cumpere clubul Dinamo: ”E adevărat! Sunt dinamovist de când mă ştiu!”

Dinamo București

Comentarii

Omul de afaceri, Claudiu Florică pare cel mai aproape să preia Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. Acesta a confirmat interesul pentru gruparea din Ştefan cel Mare.

Claudiu Florică cel care este acuzat în dosarul Microsoft de spălare de bani ar vrea să preia 51% din acţiunile clubului şi ar face-o pentru fiul său, un mare pasionat de fotbal. El a confirmat discuţiile pentru preluarea formaţiei patronate în prezent de Ionuţ Negoiţă: ”Vreau să cumpăr clubul Dinamo de la domnul Ionuţ Negoiţă. Sunt dinamovist de când mă ştiu şi cred că pot să ajut echipa în acest moment” a mărturisit omul de afaceri.

”Despre negocieri nu vreau să vorbesc prea multe, pentru că prefer discreţia afacerii în sine. Pot să spun doar că voi fi patron singur, nu vreau să cumpăr alături de alţi afacerişti. E vorba despre o structură, o societate, care îmi aparţine. Nu voi cere un alt audit, pentru că există deja unul valabil. Răspunsul final îl voi da în luna iulie, atunci voi putea spune dacă am cumpărat sau nu Dinamo. Acum e prea devreme să discutăm despre echipa administrativă sau despre staff-ul tehnic, nu ne putem da cu părerea despre ceva ce nu e al nostru. E posibil să păstrăm, e posibil să schimbăm, la momentul potrivit vom vedea”, a declarat Claudiu Florică, potrivit Fanatik.

Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” condusă de Cornel Dinu este de asemenea în discuţii cu actualul patron din Ştefan cel Mare pentru preluarea clubului Dinamo.

Afla mai multe despre: claudiu floricăionuţ negoiţădinamo 

viewscnt
Articole similare