Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru consideră ca Mirel Rădoi are nevoie de mai mult timp pentru a obţine rezultate! ”A venit cu ceva nou, cu ceva ce toţi suporterii aşteptau să vadă!”

Claudiu Keşeru consideră ca Mirel Rădoi are nevoie de mai mult timp pentru a obţine rezultate! ”A venit cu ceva nou, cu ceva ce toţi suporterii aşteptau să vadă!”

Echipa națională

Comentarii

Claudiu Keşeru a ajuns la vârsta de 34 de ani, dar a rămas unul dintre cei mai importanţi marcatori de la Ludogoreţ.

Atacantul român a înscris chiar şi în amicalul contra lui CFR, scor 1-1, într-o partidă care a avut loc sâmbătă. Keseru este convins că tactica lui Mirel Rădoi va da roade la echipa naţională, dar pentru acest lucru, selecţionerul are nevoie de mai mult timp pentru a organiza mai bine apărarea, care nu s-a descurcat prea bine în ultimele partide. Vârful român este convins că poate să mai joace şi că este capabil să mai marcheze în Bulgaria şi în alte ţări. 

”Fiecare joacă la club într-o anumită tactică, într-un anumit fel. La naţională nu e mult timp la dispoziţie, de aceea e greu să închegăm echipa. Mirel are o idee foarte interesantă, să mergem atacăm, doar că în apărare e mult de lucrat şi avem problema lipsei timpului. Mie îmi place ceea ce ne cere Mirel. 

Echipa naţională rămâne ceva foarte important pentru mine, a fost aşa chiar şi atunci când mi se cereau lucruri care nu erau foarte plăcute. Indiferent de situaţie, voi merge la naţională cu plăcere câtă vreme voi fi fotbalist activ.

Păi, am văzut că au fost trase concluziile deja, lumea din ţară spune că doar aşa putem să avem rezultate, apărându-ne. Mirel a venit cu ceva nou, cu ceva ce toţi suporterii aşteptau să vadă, cred: România să atace, să încerce să îşi domine adversarul. Când încercăm să facem chestia asta sare toată lumea că de ce nu ne apărăm. Vă daţi seama că...” a spus Keşeru pentru GSP. 

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare