Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru înscrie unicul gol al partidei pe care formaţia sa a câştigat-o pe teren propriu în faţa celor de la Cerno More

Claudiu Keşeru înscrie unicul gol al partidei pe care formaţia sa a câştigat-o pe teren propriu în faţa celor de la Cerno More

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul echipei Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru, a înscris singurul gol al partidei de pe teren propriu cu formaţia Cerno More Varna, scor 1-0, duminică, în etapa a XVI-a a campionatului Bulgariei.

Meciul dintre Ludogoreţ şi Cerno More a fost unul foarte aprig, arbitrul Ivaylo Stoyanov acordând nu mai puţin de 11 cartonaşe galbene, 7 în tabăra gazdă. Claudiu Keşeru a marcat singurul gol al partidei în minutul 17.

El a primit un cartonaş galben în minutul 38 şi a jucat până în minutul 85. Dragoş Grigore a fost integralist la Ludogoreţ şi a primit şi el un cartonaş galben în minutul 36.

Ludogoreţ Razgrad este lider în clasament, cu 35 de puncte după 14 etape. La 5 puncte în spatele celor de la Ludogoreţ se află Lokomotiv Plovdiv şi CSKA Sofia, ambele cu câte 30 de puncte. Cerno More Varna este pe locul 7 cu 21 de puncte.

Campionatul din Bulgaria se desfăşoară într-un sistem asemănător cu cel din Liga 1 cu play-off şi play-out. Primele 6 intră în play-off în timp ce ultimele 4 joacă într-un play-out. 14 formaţii are în componenţă prima ligă bulgară.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare