Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, nerăbdator înaintea confruntărilor cu Internazionale Milano din Europa League. "Abia aştept"

Claudiu Keşeru, nerăbdator înaintea confruntărilor cu Internazionale Milano din Europa League. "Abia aştept"

Fotbal

Comentarii

Atacantul român al celor de la Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru a distribuit pe reţelele de socializare o poză prin care-şi arată entuziasmul şi nerăbdarea înaintea confruntării cu Internazionale Milano, din "16-imile" Europa League.

Campion în România de două ori cu FCSB, şi în Bulgaria de patru ori cu Ludogoreţ, Keşeru a publicat o fotografie în care mai apare şi colosul atacant al celor de la Inter, belgianul Romelu Lukaku. Mesajul este cât se poate de sugestiv: "Abia aştept să te întâlnesc, Inter".

Partida tur, din Bulgaria, este programată pe 20 februarie, iar returul are loc o săptămână mai târziu. Gestul lui Keşeru nu a trecut neobservat de fanii interului care trag un semnal de alarmă înaintea confruntării cu Ludogoreţ. "Inter trebuie să stea cu ochii pe atacantul de 33 de ani, Keşeru, în ambele manşe. A marcat 15 goluri în 26 de prezenţe în toate competiţiile", au punctat fanii italieni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can't wait to see you, @inter  . . . #europaleague #uefa #uefaeuropaleague #uel #ludogorets #inter #intermilano #internazionale #keseru28 #claudiukeseru #ck28

A post shared by Claudiu Keseru (@claudiukeseru) on

Dec 16, 2019 at 8:05am PST

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare