Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, primele cuvinte după ce a aflat că nu a fost convocat la naţională: ”Nu a vorbit nimeni cu mine. Sunt destul de matur”

Claudiu Keşeru, primele cuvinte după ce a aflat că nu a fost convocat la naţională: ”Nu a vorbit nimeni cu mine. Sunt destul de matur”
Comentarii

FCSB a bifat a opt victorie la rând în toate competiţiile de la venirea lui Edi Iordănescu.

Claudiu Keşeru a vorbit despre partida cu Farul şi a analizat jocul echipei.

”Am avut o evoluţie extrem de consistentă, chiar dacă au reuşit să aibă posesia în repriza a doua mai mult decât noi, cred că am controlat destul de bine jocul, nu au avut ocazii periculoase, iar noi puteam să tranşăm soarta partidei mult mai devreme. Dar probabil că ne place să trăim cu emoţii până la final.

 Întotdeauna pot mai mult, dar per ansamblu mi-am pus amprenta asuptra strategiei noastre de joc, a mers foarte bine, ne-am creat multe ocazii.

Ceea ce am observat e că probabil unii dintre jucători nu erau conştienţi de potenţialul pe care îl au şi de valoarea pe care o au. Cred că acolo e marea schimbare, să îşi dea seama că pot cu adevărat să fie campioni”, a declarat Keşeru.

”Sunt destul de matur încât să pot să primesc o veste bună sau rea”

Întrebat despre naţionala României, atacantul a mărturisit: ”Sunt alegeri care nu îmi aparţin, pe care nu vreau să le comentez. Eu sunt acum concentrat la echipa mea de club. Când se va face apel, întotdeauna voi răspunde prezent şi cu inima.

Nu cred că un antrenor trebuie să îşi explice alegerile, atât de a face parte sau a nu face parte, nu a vorbit nimeni cu mine. Sunt destul de matur încât să pot să primesc o veste bună sau rea”.

Afla mai multe despre: fcsbkeseru 

viewscnt
Articole similare