Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru rămâne la Ludogoreţ! Va primi un salariu de 750.000 de euro pe an

Claudiu Keşeru rămâne la Ludogoreţ! Va primi un salariu de 750.000 de euro pe an
Comentarii

Claudiu Keşeru s-a decis asupra viitorului său! Dorit de Atlante, din Mexic, dar şi de echipe din Italia ca Fiorentina şi Sampdoria, sau din Turcia de Başakşehir şi Akhisar, atacantul de 31 de ani a luat hotărârea să prelungească înţelegerea pe care o avea cu bulgarii de la Ludogoreţ.

Keşeru e golgeterul anului 2017, cu 30 de goluri în toate competiţiile, aproape cât următorii doi la un loc: Budescu - 17 şi Ţucudean - 16. Acesta avea un salariu de 600.000 de euro la campioana Bulgariei, iar odată cu semnarea prelungirii în conturi îi vor intra cu 150.000 de euro mai mult.

"Sunt acasă, la Oradea. O să petrec Revelionul aici, alături de familie şi de prieteni. Reunirea din Bulgaria e programată pe 6 ianuarie, dar am început deja să mă antrenez singur. Fac două zile antrenamente şi apoi iau o zi pauză. Programul de pregătire conţine antrenamente în sală plus alergare şi exerciţii pentru tonifiere. Sunt bucuros să aud că am marcat cele mai multe goluri dintre toţi fotbaliştii români. Am ambiţia să fiu şi mai bun în 2018, şi mai eficient!", spunea Keşeru în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: claudiu keserucontractludogoretprelungirebani 

viewscnt
Articole similare