Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, titular în echipa lui Mirel Rădoi! ”A jucat binişor de când s-a întors la FCSB! Are o superioritate faţă de ceilalţi!”

Claudiu Keşeru, titular în echipa lui Mirel Rădoi! ”A jucat binişor de când s-a întors la FCSB! Are o superioritate faţă de ceilalţi!”
Comentarii

Claudiu Keşeru este văzut ca titular în echipa lui Mirel Rădoi de către un fost oficial din Liga 1.

Dinu Gheorghe consideră că atacantul Claudiu Keşeru a demonstrat de când s-a întors la FCSB că merită să joace la echipa naţională. De asemenea, el a spus că ceilalţi atacanţi selecţionaţi de Rădoi, Andrei Ivan şi George Puşcaş, nu au şanse să fie titulari, deoarece nu au avut evoluţii bune la echipele de club. 

Fostul oficial de la Rapid consideră că jucătorul FCSB-ului ar trebuie să joace cel puţin contra Germania, unde experienţa pe care a dobândit-o în carieră ar putea să fie utilă. 

”A jucat binişor de când s-a întors la FCSB! Are o superioritate faţă de ceilalţi!”

”Probabil că Keşeru (n.r. va fi titular). De Puşcaş nu am auzit nimic spectaculos în ultima vreme. Probabil Keşeru a jucat binişor de când s-a întors la FCSB. Are şi minte multă. Are o superioritate faţă de ceilalţi doi în meciurile astea grele, că joacă şi el de câţiva ani buni de zile. A jucat şi pe afară la un nivel bun şi mi se pare, cel puţin la meciul cu Germania, util să se lupte cu ei acolo”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport

Afla mai multe despre: echipa naţională-keşeru-dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare