Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru vrea să marcheze cu orice preţ împotriva lui Inter: "E ca un derby pentru mine. Am fost fan AC Milan când eram mic"

Claudiu Keşeru vrea să marcheze cu orice preţ împotriva lui Inter: "E ca un derby pentru mine. Am fost fan AC Milan când eram mic"

UEFA Europa League

Comentarii

Ludogorets - Inter se joacă joi, de la ora 19:55, în direct la Telekom Sport 2, în "16-imile" de finală UEFA Europa League. Înainte de meciul cu echipa lui Antonio Conte, Claudiu Keşeru a acordat un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Atacantul în vârstă de 33 de ani i-a pus gând rău lui Inter şi vrea cu orice preţ, nu doar să marcheze împotriva nerazzurrilor, ci şi să elimine echipa de pe locul trei din Serie A. 

"E ca un derby pentru mine. Când eram copil îmi plăcea AC Milan foarte mult. Era echipa cu Van Baste, Gullit şi Rijkaard care a învins Steaua în finala Cupei Campionilor. Abia aştept să joc şi poate să marchez pe San Siro. Este stadionul pe care au jucat doi atacanţi extraordinari - Shevchenko şi Ronaldo"

În urmă cu trei ani, Keşeru nu a putut juca împotriva echipei pe care o simpatiza în copilărie. Din cauza unei eliminări într-un meci din faza grupelor, internaţionalul român nu a putut juca în aceeaşi fază a competiţiei, împotriva lui AC Milan. Atunci, Ludogorets a fost eliminată cu 0-4 la general. 

De aceast dată, Keşeru este apt de joc şi nu se teme de Inter, deşi face un sezon foarte bun sub comanda lui Antonio Conte: "Vreau să vedem dacă într-adevăr putem să ne luptăm cu echipele mari din Europa. Cu siguranţă trebuie să dăm 150%. Avem calitate şi ştim cum să păstrăm controlul balonului, dar cu siguranţă nu va fi uşor cu Inter"

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogoretsinterac milan 

viewscnt
Articole similare