Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu a prins locul de baraj pentru Liga 1, dar e supărat! Ce a avut de reproşat antrenorul lui Mioveni: "Nu mă aşteptam"

Claudiu Niculescu a prins locul de baraj pentru Liga 1, dar e supărat! Ce a avut de reproşat antrenorul lui Mioveni: "Nu mă aşteptam"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu, s-a arătat dezamăgit la finalul meciului cu Petrolul, scor 1-2, deşi echipa sa a prins locul de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Dacă CS Mioveni ar fi obţinut măcar un rezultat de egalitate, argeşenii ar fi promovat automat, aspect care l-a supărat pe Claudiu Niculescu:

"Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit, pentru că nu mă aşteptam să nu facem măcar un meci egal în seara asta. Am făcut pasul în spate, nu ştiu de ce. Până la urmă, dacă suntem aici, atunci înseamnă că aici meritam să fim. Depinde cu ce echipă jucăm la baraj, vedem. Dacă se joacă în două manşe, va fi foarte greu. După mine ar fi normal să se joace într-o singură manşă, pentru mai multe şanse pentru echipa din Liga 2. Va fi foarte greu. Cu orice echipă am juca din Liga 1 va fi foarte greu. Diferenţa de nivel e mare între cele două ligi, dar trebuie să ne jucăm şansa. Nu avem ce face, trebuie să ne pregătim şi să vedem cu cine jucăm", a declarat fostul atacant al lui Dinamo. 

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat, duminică, în urma partidelor din etapa a cincea fiind stabilite cele două promovate în Liga I, UTA Arad şi FC Argeş, dar şi formaţia care va juca la baraj pentru accederea în primul eşalon, CS Mioveni.

FC Argeş a beneficiat de faptul că FC Rapid a egalat în meciul cu Turris pe final, în minutul 90+7. Dacă nu ar fi fost golul egalizator al rapidiştilor, Turris ar fi încheiat pe locul doi şi ar fi promovat.

Rezultatele ultimei etape a play-off-ului:

  • CS Mioveni – FC Petrolul 1-2
  • Fotbal Club Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-1
  • Campionii FC Argeş – UTA Arad 1-1

Clasamentul final: 1. UTA Arad – 30 de puncte, 2. FC Argeş – 27 de puncte, 3. CS Mioveni – 27 de puncte, 4. Turris – 26 de puncte, 5. FC Rapid – 25 de puncte, 6. Petrolul – 25 de puncte. 

Afla mai multe despre: claudiu niculescucs mioveni 

viewscnt
Articole similare