Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu acuză arbitrajul după partida pierdută cu Dinamo: ”Cred că arbitrajul video e absolut necesar în campionatul României”

Claudiu Niculescu acuză arbitrajul după partida pierdută cu Dinamo: ”Cred că arbitrajul video e absolut necesar în campionatul României”

Superliga

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I.

La finalul partidei, Claudiu Niculescu a încercat să facă o analiză a jocului prestat de echipa sa.

”Două faze fixe, am primit două goluri şi cam aşa s-a scris istoria jocului. Lipsa de atenţie şi de talie a făcut ca ei să marcheze din fază fixă. Ei au jucători cu talie.

Una peste alta nu a fost un joc rău în această seară. Cred că am avut şi un gol valabil, iar dacă arbitrul ar fi dat acel gol ar fi fost altul parcursul jocului. Cred că arbitrajul video e absolut necesar în campionatul României.

Marinescu a jucat foarte mult în ultima vreme, şi e la o vârsta în care trebuie să-i protejam. E o încărcătură foarte mare şi fizică şi psihică. Sunt foarte supărat, îmi găsesc foarte greu cuvintele, trebuie să privim înainte. Trebuie să câştigăm meciu de la Sepsi de etapa viitoare”, a declarat Claudiu Niculescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1fc voluntaridinamoniculescu,  

viewscnt
Articole similare