Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu au uitat să se bucure: ”Nici nu mai ştiu ce să mai zic după o victorie, nu mai câştigasem de mult”

Claudiu Niculescu au uitat să se bucure: ”Nici nu mai ştiu ce să mai zic după o victorie, nu mai câştigasem de mult”

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu n-a ştiut cum să se bucure după victoria, scor 3-0, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A ţinut, însă, să-l felicite pe Căpăşână pentru euro-golul marcat, de la 40 de metri!

”Am uitat să ne bucurăm, şi eu şi jucătorii. Am terminat bine. Am câştigat acest meci pentru că era important pentru noi, un meci de subsolul clasamentului. Am suferit foarte mult în ultima perioadă. Moralul jucătorilor era în scădere. Mă bucur că băieţii au reulşit să se motiveze în această seară. Această victorie ne dă puţină linişte, nu în totalitate. Au mai rămas patru meciuri extrem de grele din campionatul regulat. Este clar că vom juca în play-out. Nici nu mai ştiu ce să mai zic după victorie, nu mai câştigasem de mult.

Jucătorii vor intra în vacanţă, dar eu nu, pentru că mâine voi merge să discut cu conducerea despre strategia pentru următoarea parte a sezonului.

L-am felicitat pe Căpăţână după meci, pentru că a fost un gol important. Dacă săptămâna trecută l-am certat pentru acea rabona, acum l-am felicitat”, a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: liga 1voluntariniculescusepsi 

viewscnt
Articole similare