Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, declaraţia serii. A explicat de ce meciurile din play-out sunt slabe: ”Piciorul jucătorului mai tremură...”

Claudiu Niculescu, declaraţia serii. A explicat de ce meciurile din play-out sunt slabe: ”Piciorul jucătorului mai tremură...”

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu este şi el nemulţumit de arbitraj după Sepsi - FC Voluntari 2-2. Antrenorul echipei ilfovene spune că echipa gazdă a primit prea uşor penalty la primul lor gol.

Arbitrul a acordat trei penalty-uri în Sepsi - FC Voluntari 2-2, două pentru gazde şi unul pentru ilfoveni. Însă ambii antrenori se declară nemulţumiţi de arbitraj. Neagoe a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească încă un penalty, în timp ce Claudiu Niculescu susţine că prima lovitură de la 11 metri primită de Sepsi a fost acordată prea uşor:

”Singurul lucru îmbucurător din acest meci este că am luptat până la final, am reuşit să marcăm pe final de joc. N-aş vrea să mă umplu de penibil să spun până nu văd fazele, dar din spusele celor din jurul meu şi telefoanele pe care le-am primit după meci, am înţeles că la primul lor penalty, la primul lor gol din penalty nu a fost penalty. Iar la golul doi, jucătorul care a primit mingea şi a obţinut acel penalty a plecat din poziţie clară de off-side. Toată lumea spune că a fost penalty clar la noi, acum rămâne să revăd meciul şi după aceea vă pot spune cu siguranţă, dar dacă e aşa cum am auzit, nu e în regula. Nu e în regulă deloc, de ce nu intervine asistentul şi la noi sau al patrulea arbitru?”, a declarat Claudiu Niculescu pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui FC Voluntari a avut şi o explicaţie pentru meciurile slabe din play-out: ”Până în momentul când nu eşti matematic scăpat de emoţii, piciorul jucătorului mai tremură când are mingea la picior. De-asta şi evoluţiile tuturor echipelor din play-out”.

Afla mai multe despre: claudiu niculescusepsifc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare