Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, fair play: ”Gazdele au obţinut o victorie meritată!” Ce spune despre manşa retur: ”Cred în remontada!”

Claudiu Niculescu, fair play: ”Gazdele au obţinut o victorie meritată!” Ce spune despre manşa retur: ”Cred în remontada!”

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în prima manşă a barajului de menţinere / promovare în Liga 1.

Claudiu Niculescu, tehnicianul formaţiei CS Mioveni, a recunoscut la final că formaţia de Liga 1 a meritat victoria în faţa echipei sale: ”E un rezultat meritat pentru gazde, dar din păcate băieţii n-au reuşit să depăşească momentul după meciul cu Petrolul, cu toate că a fost un început echilibrat, în prima repriză am controlat jocul fără mari ocazii, din păcate la nivelul acesta, când joci cu o echipă de Liga 1, chiar dacă e pe ultimul loc în clasament şi facă greşeli individuale pe care le-am făcut noi, echipele de Liga 1 nu te iartă” a mărturisit Niculescu.

”Să jucăm miercuri meciul retur cu şansa pe care o avem, în niciun caz nu trebuie să cedăm!” este mesajul pe care îl transmite antrenorul Mioveniului, la finalul primelor 90 de minute ale duelului de la baraj.

”Impactul a fost destul de puternic  asupra psihicului lor, am încercat prin discuţii, din păcate nu am reuşit să-i capacitez maxim pentru acest joc. Şi-a pus amprenta ultimul nostru rezultat. Diferenţe mari n-au fost, greşelile individuale le-am făcut noi.Trebuie să mergem mai departe, mai sunt 3 zile, la fotbal s-au văzut multe, nu trebuie să cedăm. Eu chiar cred, dacă nu vom mai face greşelile din această seara, eu cred că putem face o remontada” şi-a păstrat tehnicianul piteştenilor curajul, după meci.

Returul este programat miercuri, 12 august, la Mioveni, începând cu ora 18.30 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport

Afla mai multe despre: claudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare