Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, luat pe nepregătite de interesul faţă de Steaua - Academia Rapid: ”E o palmă pentru tot fotbalul românesc”

Claudiu Niculescu, luat pe nepregătite de interesul faţă de Steaua - Academia Rapid: ”E o palmă pentru tot fotbalul românesc”

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu se declară surprins de interesul arătat de suporteri faţă de meciul dintre Steaua şi Academia Rapid. În acelaşi timp, antrenorul lui FC Voluntari susţine că este o palmă pe care o primeşte fotbalul din Liga 1.

Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid va doborî recordul de asistenţă pe un stadion din România înregistrat în acest sezon. Sunt aşteptaţi peste 35.000 de suporteri, deşi este un meci din Liga a 4-a. Claudiu Niculescu spune că a rămas surprins de numărul de bilete vândute pentru acest meci.

Pe de altă parte, antrenorul lui FC Voluntari spune că acest meci ar trebui să servească drept exemplu pentru echipele din Liga 1, unde media de spectatori este extrem de mică:

”Mă, să ştii că mă surprinde. Chiar dacă vorbim de două nume mari ale fotbalului românesc, Rapid şi Steaua. Mă surprinde, e meci de Liga a 4-a şi să vină 40.000 de oameni, mă surprinde puţin, dar asta e o palmă peste faţa întregului fotbal românesc. Sunt meciuri în Liga 1 în care se joacă unele cu 16 suporteri, 37, ş.a.m.d. E o palmă dată fotbalului românesc, foarte bine. Mă bucur că putem vedea un asemenea meci şi va fi o atmosferă frumoasă, cu siguranţă. Şi, uite, sper să câstige Rapidul, că e Lucian aici (n.r. Lucian Ionescu) El cu siguranţă va fi în tribună, ştiu cât suferă”, a declarat Claudiu Niculescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu niculescufc voluntariliga 1liga 4steauarapid 

viewscnt
Articole similare