Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, reacţie promptă după anunţul că poate reveni la Dinamo: "Acesta trebuie să fie obiectivul principal"

Claudiu Niculescu, reacţie promptă după anunţul că poate reveni la Dinamo: "Acesta trebuie să fie obiectivul principal"

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Niculescu a mărturisit că nu a fost contactat de Dinamo, după plecarea lui Mircea Rednic.

"Mai devreme am aflat şi eu. Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că avem o relaţie foarte bună. Din punctul meu de vedere nu trebuia să se ajungă aici. Consider că a făcut o treabă ok, este mare păcat ca a plecat. Sunt sigur că în sezonul viitor ar fi făcut performanţă.

Nu ştiu, nu am mai prea ţinut legătura cu nimeni de acolo. Probabil nu s-or fi înţeles asupra bugetului de transferuri, chiar nu-mi pot da cu părerea. Dar mă doar sufletul de ce se întâmplă la Dinamo. Un asemenea club, cu o asemenea tradiţie... Sunt deja o grămadă de ani de când nu ai mai luat titlul...

Este cea mai mare vrăjeală. Nu m-a sunat absolut nimeni, îţi dau cuvântul meu!", a declarat Claudiu Niculescu, pentru ProSport.

Totuşi, "Clau-gol" lasă o portiţă deschisă în ceea ce priveşte revenirea la Dinamo.

"Nu ştiu, chiar nu ştiu ce să zic... Clubul trebuie să se adune şi să încerce să intre în play-off în sezonul următor. Acesta trebuie să fie obiectivul principal. Îmi pare enorm de rău ce se petrece la echipă. Este regretabil!", a adăugat Niculescu.

FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat.

Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.

"Dincolo de rezultate, FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ştefan cel Mare. Noua conducere tehnică a echipei va fi anunţată prin intermediul site-ului oficial al clubului", a anunţat sursa citată.

Afla mai multe despre: niculescu 

viewscnt
Articole similare