Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu se teme de Germania: ”Eşti sigur că ai luat doar trei de la ei când se urcă în autocar şi au plecat de la stadion. Ei nu se opresc!”

Claudiu Niculescu se teme de Germania: ”Eşti sigur că ai luat doar trei de la ei când se urcă în autocar şi au plecat de la stadion. Ei nu se opresc!”

Liga 2

Comentarii

Concordia Chiajna a învins-o pe ASU Poli Timişoara, iar antrenorul Claudiu Niculescu s-a declarat fericit de performanţa jucătorilor săi. La finalul jocului, fostul internaţional a vorbit şi despre partida României cu Germania.

”Victoria este absolut meritată, pentru că am mai avut şi alte situaţii de a marca, dar vreau să îmi felicit băieţii, pentru că au avut o atitudine extraordinară. Le-am spus încă de când am venit aici că locul acesta din clasamentul nu este locul lor, ar fi meritat să fie în play-off” a spus Niculescu, după meci.

Niculescu l-a lăudat pe adversarul său direct, Dan Alexa: ”Şi el m-a prins, m-a bătut. Dar Dan, cum am spus înainte de meci, e un antrenor foarte bun care are câteva promovări la activ şi Timişoara se va lupta cu şanse mari de a promova în Liga I.”

Fost internaţional român, Claudiu Niculescu e cu gândul şi la meciurile echipelor naţionale. Primul pas, Germania: ”Va fi meci infernal de greu, pentru că nu se compară cu ceea ce am trăit zilele trecute, mă refer la Macedonia. Trebuie să aibă încredere, dar să fim realişti. Orice punct sau puncte ar fi o minune. Nu ar trebui să ne îmbătăm cu apă rece să spunem că avem şanse egale cu Germania, nu. Diferenţa de valoare este destul de mare. Important e să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut cu Macedonia, pentru că dacă vom face greşelile de la meciul trecut, nemţii ne taxează şi ne taxează grav. Ştii vorba aceea, eşti sigur că ai luat doar trei de la ei când se urcă în autocar şi au plecat de la stadion, ei nu se opresc.”

Echipele FC U Craiova, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, FC Rapid, Csikszereda şi ASU Poli Timişoara au obţinut calificarea în play-off-ul Ligii a II-a, după meciurile etapei a XXI-a, ultima a sezonului regulat. Clasamentul final al sezonului regulat: FC U Craiova (35 de puncte), Dunărea Călăraşi (34), CS Mioveni (33), Rapid (33), Csikszereda (32), ASU Poli (32), Farul Constanţa (32), Viitorul Târgu Jiu (32), FC Petrolul (31), Metaloglobus (31), U Cluj (29).

Pentru echipele cu 32 de puncte s-a făut un clasament cu rezultatele înregistrate între ele.

În play-off, primele şase clasate vor juca meciuri fiecare cu fiecare, tur-retur. Primele două clasate promovează în Liga I. Ocupantele locurilor 3 şi 4 vor participa la un baraj cu echipele de pe locurile 14, respectiv 13, din acest sezon al Ligii I. Echipele de pe locurile 7-20 din clasamentul sezonului regulat vor juca în play-out. Vor fi două serii (grupa A şi grupa B), de câte 7 echipe.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare