Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauză nemaiîntâlnită în contractul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Control deplin acordat antrenorului: ”Dacă Ivan e 'sifon', se poate întâmpla asta”

Clauză nemaiîntâlnită în contractul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Control deplin acordat antrenorului: ”Dacă Ivan e 'sifon', se poate întâmpla asta”
Comentarii

După ce nu reuşiseră să ajungă la un acord cu Mirel Rădoi (41 de ani) la începutul sezonului, şefii Universităţii Craiova s-au decis să îi accepte aproape toate condiţiile tehnicianului pentru a îl înlocui pe Gyusi Balint, acceptându-i o clauză aproape nemaiîntâlnită în fotbal.

În urma plecării de la echipa naţională, imediat ce apărea vreo problemă la Universitatea Craiova, numele lui Mirel Rădoi era primul vehiculat ca o posibilă opţiune pentru trupa olteană.

Cât echipa trecea prin seria neagră de la finalul anului trecut, se zvonea aproape săptămânal că fostul selecţioner ar urma să îl înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf.

Dacă cele două părţi erau în discuţii încă de la finalul lui 2021 sau începutul lui 2022 este neclar, dar ce este clar este că negocierile dintre Rădoi şi Craiova s-au întins în mandatul lui Gyusi Balint.

Dorit de olteni, fostul selecţioner nu a putut ajunge la un acord cu şefi din Bănie, din pricina unor condiţii impuse de Rădoi, astfel că varianta Balint a fost preferată de conducere.

Totuşi, fostul antrenor al UTA-ei a fost demis după doar şapte partide, iar Universitatea Craiova s-a reorientat către tehnicianul de 41 de ani.

Clauză nemaiîntâlnită în contractul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Pentru a îl convingă să accepte oferta, clubul oltean i-a acceptat aproape toate cerinţele lui Mirel Rădoi, printre care se numără şi o clauză aproape nemaiîntâlnită în fotbal.

Conform lui Dinu Gheorghe, în contractul fostului selecţioner este stipulat că dacă vreun jucător vorbeşte cu patronatul pe la spatele antrenorului, atunci Rădoi îşi poate rezilia unilateral contractul.

Am înţeles că Mirel nu vrea ca jucătorii să mai discute cu patronatul, pe la spatele antrenorului. Astfel, toate discuţiile pot fi purtate doar în prezenţa lui Rădoi.

Aşa că, dacă Ivan, de exemplu, e sifon şi îi spune lui Rădoi, acesta poate rupe contractul”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru Prosport.

Clauza impusă de Rădoi vine în contextul în care Liga 1 continuă să fie marcată de intervenţiile patronilor, chiar şi la unele dintre cele mai mari cluburi ale ţării.

”Implicarea” lui Gigi Becali la FCSB este deja bine cunoscută, deşi pare să îşi mai fi pierdut din amploare după revenirea lui Dică pe banca tehnică, în timp ce stafful tehnic de la FC U Craiova a fost surprins discutând la telefon în timpul mai multor meciuri, speculându-se că discuta cu Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare