Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauza neştiută din contractul lui Luka Jovic! Suma impresionantă pe care o încasează Benfica

Clauza neştiută din contractul lui Luka Jovic! Suma impresionantă pe care o încasează Benfica

Real Madrid

Comentarii

Transferul lui Luka Jovic, 21 de ani, la Real Madrid a fost oficializat marţi, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro. În contractul sârbului cu Eintracht Frankfurt a fost trecută o clauză care îi asigură şi echipei de la care a fost cumpărat de nemţi o sumă importantă de bani.

Într-un comunicat oficial publicat pe site-ul oficial al clubului, Real Madrid a anunţat sosirea lui Luka Jovic. Vârful în vârstă de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele şase sezoane şi va juca pe Bernabeu până la 30 iunie 2025. Pe lângă suma de transfer, mai există un bonus de cinci milioane de euro pe care Eintracht îl va încasa când atacantul va atinge un anumit număr de goluri la Madrid, notează portughezii de la Ojogo. 

Jovic a fost împrumutat timp de doi ani la Eintracht Frankfurt, iar nemţii au activat opţiunea de cumpărare definitivă abia în urmă cu o lună, plătind doar 7 milioane de euro. Totuşi Benfica a introdus o clauză prin care va încasa 30% din următorul transfer, astfel că portughezii trebuie să primească 16,2 milioane de euro din afacerea făcute de Frankfurt cu Real Madrid. 

  • 27 de goluri are în actuala stagiune Luka Jovic; Doar în Europa League, sârbul a marcat de 10 ori în acest sezon;
  • 4 selecţii are Jovic în naţionala de seniori a Serbiei, pentru care a marcat un gol;

În total, Benfica va primi 23,2 milioane de euro, o sumă importantă totuşi dacă este luat în calcul faptul că portughezii nu i-au oferit lui Jovic o şansă de a se dezvolta pe "da Luz". 

Afla mai multe despre: luka jovicbenficabani 

viewscnt
Articole similare