Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheş, dezvăluită de Gigi Becali: ”Vreo 300.000 de euro!”

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheş, dezvăluită de Gigi Becali: ”Vreo 300.000 de euro!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a dezvăluit una dintre clauzele pe care Vlad Chiricheş le are în contractul cu echipa sa.

Vlad Chiricheş a venit cu mari speranţe la FCSB, în această vară, însă s-a accidentat şi deja conducerea clubului se gândeşte dacă a făcut cea mai bună alegere prin aducerea sa.

Ratează Vlad Chiricheş cei 300.000 de euro?

Vlad Chiricheş primeşte la FCSB un salariu lunar de 40.000 de euro, însă are şi alte clauze care îi pot rotunji substanţial veniturile, până la 1.000.000 de euro.

Una dintre aceste clauze a fost explicată chiar de Gigi Becali, cel care a ajuns să regrete că plăteşte un jucător cu 40.000 de euro pe lună fără a-l putea folosi, însă se resemnează cu gândul că l-ar putea avea disponibil mai târziu, când lupta la titlu se va ascuţi serios.

Fostul fundaş din Premier League şi Serie A trebuie să joace cel puţin 50% dintre meciurile FCSB-ului, dacă vrea să primească prima de 300.000 de euro, acordată în cazul calificării în grupele competiţiilor europene din sezonul următor. Începutul nu este unul promiţător.

Chiricheş a început să alerge, deci e bine într-un fel. Cred că da, revine în câteva săptămâni.  S-a ciuntit din declaraţia mea că îmi pare rău… Într-un fel, îmi pare rău de bani, că sunt mulţi… Nu îţi pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?

Ce vrei să zic acum, diplomaţie? ’Vai, dar niciun fel de problemă!’. Nu sunt aşa, spun ce simt şi asta e… Sunt 40.000 pe lună pe care îi dau unui jucător care nu joacă. Singurul lucru e că am făcut pe doi ani. Adică dacă vom câştiga campionatul se prelungeşte automat contractul, şi noi îl vom câştiga.

Are totuşi o clauză, pe care i-am pus-o şi noi, că dacă el nu joacă peste 50% din meciuri nu mai ia primele. Adică dacă noi ne ducem în Europa League, Champions League, nu mai ia primele.

Că are primă, nu ştiu, vreo 300.000 de euro. Şi atunci, dacă nu joacă 50% din meciuri, nu ia primele. Măcar atât, dacă se accidentează să nu-i dăm prime degeaba”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: vlad chirichesgigi becalifcsb,  

viewscnt
Articole similare