Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clinceni a marcat două goluri şi a ratat un 11 metri, însă antrenorul lui Sepsi nu este supărat. Leo Grozavu: "Nu sunt foarte multe de reproşat. Nu sunt nemulţumit de joc"

Clinceni a marcat două goluri şi a ratat un 11 metri, însă antrenorul lui Sepsi nu este supărat. Leo Grozavu: "Nu sunt foarte multe de reproşat. Nu sunt nemulţumit de joc"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe nu a reuşit să plece cu punct sau puncte de la Clinceni, scor 0-2, într-un duel din etapa a 9-a din Liga 1. Cu toate acestea, antrenorul covăsnenilor este mulţumit de jocul prestat de fotbaliştii săi.

Leo Grozavu este de părere că echipa sa a jucat bine, exceptând golul din minutul 15, pasa greşit ce l-a pus pe Rusescu faţă-n faţă cu Niczuly sau penalty-ul provocat de Gabriel Vaşvari la Chunchukov, ratat de acelaşi Raul Rusescu. Tehnicianul este extrem de liniştit, probabil datorită situaţiei din clasament, iar gândurile sale se îndreapăt către următoare partidă din campionat.

"Un joc ciudat, un joc ciudat, nu sunt foarte multe reproşat băieţilor, pentru că, paradoxal, când am fost conduşi cu 2-0 şi gazdele au ratat un penalty, am făcut o partidă bună. Am avut situaţii bune de joc, ne-am creat ocazii, am construit, i-am desfăcut foarte bine, dar la fotbal ştiţi cum e fotbalul greşeala aşteaptă. Am făcut prima greşeală în minutul 15, am mai făcut o greşeală la un corner, dar prima flagrantă, pasă de la un apărător care ajunge în spatele apărării noastre  şţi acolo unu contera unu cu portaruş nu am reuşit să facem mai mult. Două cadouri, un penalty la care am avut şansă şi nu s-a marcat, a doua oară nici nu are rost mai dfiscută de acea fază. Sunt o echipă reactivă, care aleargă foarte mult, care încearcă să priofite de greşeala adversarului, ceea ce din păcate asta e a fost.

Nu sunt foarte multe de reproşat, aşa nu pot să spun că sunt nemulţumit de jocul băielţilor, dar am fost neinspiraţi. mai ales în a doua repriză mă aşteptam la mult mai mult, la altă dinamică, la altă souţi. E ultima pasă era ba prea lungă, prea scurtă, prea înceată, prea înaltă. Nu pot să spun că am făcut o partidă slabă, dar fotbalul e pe goluri. Ne-au exploatat anumite slăbiciuni. Ai mingea să o dai în faţă şi o dai la adversar, care rămâne singur cu portarul. iar primul gol la fel, părerea mea, o pasă de la apărător, mingea pe jos, nici măcar pe sus. A rămas singur cu portarul, nu pot să spun aşa că ne-am pus probleme pe joc", a declarat Leo Grozavu, la finalul partidei.

După această înfrângere, Sepsi rămâne pe locul 4, cu 15 puncte, fără posibilitatea de a pierde vreun loc la finalul acestei etape. Următoarele clasate, FC Botoşani, UTA Arad şi Chindia Târgovişte au câte 11 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare