Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Clinceni a murit frumos” Ionuţ Chirilă, după partida de pe Arena Naţională: ”Am făcut o propagandă bună fotbalului”

”Clinceni a murit frumos” Ionuţ Chirilă, după partida de pe Arena Naţională: ”Am făcut o propagandă bună fotbalului”

Academica Clinceni

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Învingătorii au marcat prin Keşeru ‘3, Vinicius ’10 şi Stoica ’67. Pentru Academica au înscris Omoh '45 şi Cascini '89.

În minutul 84, un gol al FCSB a fost anulat pentru ofsaid: ”După cinci antrenamente împreună, am murit frumos azi” a spus Ionuţ Chirilă, antrenorul formaţiei din Clinceni, la finalul partidei.

”Am început puţin timid jocul, dar cred că am făcut o propagandă bună fotbalului. Cu puţină şansă şi dacă nu începeam timid, azi nu pierdeam. Important este că această echipe construieşte frumos, a încercat să joace, a creat superioritate numerică şi a dominat de multe ori un adversar care vrea titlul în România, cu jucători cu calităţi incontestabile. Am avut un William de Amorim într-un picior, am jucat cu un vârf improvizat, cu Omoh, practic nu am avut vârf. Dar cum am jucat, am încercat să echilibrăm partida şi de multe ori am avut personalitate, am condus jocul. Fizic, tehnic, tactic trebuie să ne îmbunătăţim. Uitaţi-vă cum am jucat azi, am fost inteligenţi, nu am aruncat mingi în tribună, cu jucători cărora le-am spus că putem câştiga azi jocul. FCSB a câştigat cu jucători de clasă şi momente de joc, nu din faptul că ne-au fost superiori ca joc colectiv” a mai adăugat tehnicianul Academicii.

”Îmi plac responsabilităţile, cine lua o echipă ca mine cu 2 puncte? Numai eu, care sunt un nebun. Vrem să echilibrăm clubul din punct de vedere financiar. Trebuie să producem fotbal şi construind şi transformând jucătorii din perspectivă în certitudini poţi face asta. Titlul de astăzi este următorul: Clinceni a murit frumos. Acum, vine artileria grea. Urmează Botoşani, poate cea mai puternică echipă la nivel colectiv” a încheiat Ionuţ Chirilă.

Afla mai multe despre: ionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare