Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clinceniul poate juca în Liga 1. FCSB şi Academica au fost amendate miercuri de Comisia de Disciplină

Clinceniul poate juca în Liga 1. FCSB şi Academica au fost amendate miercuri de Comisia de Disciplină

FCSB

Comentarii

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis, miercuri, penalizări pentru grupările FCSB, Astra Giurgiu şi Academica Clinceni, precum şi pentru tehnicianul Vasile Miriuţă.

Radu Vişan, secretarul general al FRF a fost cel care sesizat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu privire la legătura suspectă dintre FC FCSB şi Academica Clinceni.

Formaţia care a promovat în Liga 1 şi implicarea lui Vasile Geambazi şi George Becali au fost investigate de Comisia de Disciplină a FRF care a decis să amendeze ambele părţi cu 20.000 de lei. ”Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâţilor ACS FC Academica Clinceni, Fotbal Club FCSB SA, Vasile Geambazi şi Becali George. În temeiul art. 60 bis.1.4 rap. la art. 3.2.lit e din RD şi art. 3.3 lit c teza ultima din ROAF se sancţionează pârâtul ACS FC Academica Clinceni cu penalitate sportivă de 20.000 lei. În temeiul art. 60 bis.1.4 rap. la art. 3.2.lit e din RD şi art. 3.3 lit c teza ultima din ROAF se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 20.000 lei”

”Ce, eu hotăresc la Clinceni? Vasi nu are nicio legătură cu FCSB sau cu vreo companie la care eu sunt proprietar. Nu ştiu la ce a fost el arhitect. Doar am împrumutat câţiva jucători, care erau la mine la academie” declara Gigi Becali înainte de sentinţa Comisiei de Disciplină a FRF. 

Afla mai multe despre: fcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare