Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clipe de coşmar pentru Jose Mourinho. Portughezul este în doliu, a murit chiar în ziua de Crăciun

Clipe de coşmar pentru Jose Mourinho. Portughezul este în doliu, a murit chiar în ziua de Crăciun galerie foto

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho trăieşte clipe de coşmar chiar în perioada sărbătorilor. Tehnicianul portughez a făcut anunţul chiar în direct la televizor, înaintea meciului cu Brighton.

Antrenorul portughez a anunţat înaintea meciului de Boxing Day că animalul său de companie, un câine, a murit în ziua de Crăciun. Relaţia lui Mourinho că patrupedul era una specială, antrenorul fiind zbuciumat de acest eveniment. 

Câinele său a devenit celebru în 2007, atunci când suporterii lui Chelsea i-au dedicat un banner. Poliţia londoneză a suspectat faptul că Mourinho şi-a adus animalul în Anglia ilegal şi fără să fie vaccinat. Fanii lui Chelsea şi-au arătat suportul, afişând un banner cu mesajul "Câinele lui Jose este inocent"

Jucătorul lui Tottenham cel mai afectat după înfrângerea cu Chelsea! Motivul pentru care Mourinho a purtat o discuţie specială cu Danny Rose

Tottenham avea şansa să urce pe loc de Champions League dacă ar fi câştigat meciul cu rivala din oraş. Doar că trupa antrenată de Mourinho a fost învinsă şi este acum la 6 pucnte distanţă de poziţia a patra. După ce recuperaseră 9 puncte faţă de Chelsea după venirea ca manager a portughezului, Harry Kane & Co au irosit ocazia de a egala trupa lui lampard când mai sunt 20 de etape de jucat din actuala stagiune.

Unul dintre fotbaliştii care a digerat cel mai greu eşecul este Danny Rose, fundaşul lui Tottenham care a fost fotografiat pe gazon chiar şi la 15 minute de când jocul se încheiase. În timp ce colegii săi au mers la vestiare, jucătorul de 29 de ani a rămas pe gazon în timp ce tribunele se goliseră. Tottenham are ocazia să se revanşeze în faţa fanilor în acest final de an. Vicecampioana Europei va deschide runda cu numărul 19 cu un meci tot acasă împotriva lui Brighton, în timp ce runda urmtăare vor da peste Norwich.  

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare