Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clipe de nebunie în Turcia. Preşedintele lui Trabzonspor a intrat pe teren să îi lovească pe fotbaliştii adverşi | FOTO

Clipe de nebunie în Turcia. Preşedintele lui Trabzonspor a intrat pe teren să îi lovească pe fotbaliştii adverşi | FOTO
Comentarii

Scene incredibile în Turcia. Alanyaspor a remizat la doi cu Trabzonspor, iar preşedintele oaspeţilor a intrat pe teren pentru a îi lovi pe fotbaliştii adverşi.

În urma remizei de la Analyaspor, scor 2-2, Trabzonspor a ratat şansa de a urca pe locul 1 în Super Lig. Meciul a fost extrem de încrâncenat, fiecare formaţie având parte de câte o eliminare pe parcursul celor 90 de minute.

Nebunia s-a declanşat însă în momentul în care Ahmet Agaoglu, preşedintele lui Trabzonspor, a intrat pe gazon cu intenţia de a îi lovi pe jucătorii gazdelor. Oficialul a fost cu greu calmat de intervenţia forţelor de ordine şi a membrilor din staff-ul echipei sale, care l-au scos în cele din urmă de pe teren.

 

 

Trabzon a deschis scorul în minutul 4 prin Omur, iar Cisse a făcut 1-1 la finalul primului act. Trabzon a marcat pentru 2-1 în minutul 51 prin Novak, dar Bakasetas a restabilit din nou egalitatea în al cincilea minut de prelungiri.

De la oaspeţi, Hosseini a fost eliminat în minutul 80, în timp ce de la gazde, N'Sakala, a primit cartonaşul roşu în minutul 82.

Trabzonspor este pe locul 2 în Turcia, cu 57 de puncte, la două lungimi de liderul Basaksehir.

Afla mai multe despre: trabzonsporpresedinteteren 

viewscnt
Articole similare