Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul care a devenit favorit în cursa pentru semnătura lui Havertz: "Au existat deja negocieri" Prima reacţie oficială dinspre Leverkusen

Clubul care a devenit favorit în cursa pentru semnătura lui Havertz: "Au existat deja negocieri" Prima reacţie oficială dinspre Leverkusen

Real Madrid

Comentarii

Kai Havertz este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători de pe piaţă. Real Madrid ar fi deschis negocierile pentru transferul său.

Presa spaniolă anunţă că Real Madrid a purtat deja primele discuţii pentru transferul perlei germane, Kai Haverz.

Gruparea madrilenă are concurenţă serioasă pentru transferul lui Havertz, cu Barcelona, Chelsea, Bayern Munchen sau Manchester United aşteptând doar un semn pentru a face o ofertă concretă.

Spaniolii scriu însă că Havertz vrea să joace pe Estadio Santiago Bernabeu şi a avut deja o rundă de discuţii cu oficialii madrileni în ceea ce priveşte transferul său.

Miercuri seara, Havertz a făcut din nou spectacol pentry Bayer. A marcat si a pasat decisiv in duelul cu FC Koln, ceea ce face ca atacantul de 21 de ani cotat la 81 de milioane de euro să ajungă la 16 goluri şi 9 pase decisive în actuala stagiune: "A purtat primele discutii cu oficialii de la Real Madrid" anunţă spaniolii, la câteva zile după ce MARCA şi AS, cele două cotidiane importante din Madrid au ieşit pe prima pagină cu detalii despre posibila mutare a lui "Messi din Germania" pe Bernabeu.

Fernando Carro, CEO al clubului german a explicat miercuri: "Toate cluburile mari îl urmăresc, dar cred că dorinţa jucătorului este cea mai importantă. Pentru noi cel puţin, dorinţa fotbalistului contează cel mai mult. Cu siguranţă, ne dorim să-l păstrăm, pentru că a jucat pentru noi timp de zece ani. Este un fotbalist deja integrat în structura noastră, şi foarte ataşat de club. Dar, vrea să facă un pas înainte, iar noi respectăm asta" a explicat şeful lui Bayer pentru Kolner Stadt-Anzeiger.

Kai Havertz ar putea obliga clubul blanco să facă o excepţie în această vară. Real Madrid nu intenţiona să investească sume mari într-un transfer, dar odată ivită această oportunitate, germanul poate ajunge în Capitala Spaniei. Ibericii scriu că Florentino Perez vrea să ofere 50 de milioane de euro şi trei jucători la schimb, toţi sub formă de împrumut. Printre ei, Brahim Diaz şi Mariano Diaz, jucători pe care formaţia germană i-ar dori din stagiunea viitoare.

Afla mai multe despre: kai havertz 

viewscnt
Articole similare