Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul care a făcut primul pas pentru Messi, după ce jucătorul a rămas liber de contract! "Cine nu riscă, nu câştigă!" Anunţul venit din Argentina

Clubul care a făcut primul pas pentru Messi, după ce jucătorul a rămas liber de contract! "Cine nu riscă, nu câştigă!" Anunţul venit din Argentina

Lionel Messi

Comentarii

Liber de contract, Lionel Messi a primit o "ofertă" de la Newell’s Old Boys, clubul pentru care a jucat la juniori în copilărie.

Lionel Messi n-a semnat încă prelungirea cu FC Barcelona şi de la 1 iulie este liber de contract. Starul argentinian negociază în continuare cu clubul catalan şi presa din Spania scrie că sunt şanse mari să se ajungă la un acord.

Echipa care a făcut primul pas pentru Messi, după ce a rămas liber de contract

Pagina de Twitter a echipei Newell’s Old Boys a postat ceva amuzant, după ce starul argentinian a rămas liber de contract, şi a specificat că în Argentina abia acum este 1 iulie, ziua în care contractul său cu Barcelona s-a încheiat. 

"Bună Leo, eşti acolo? În Argentina este abia acum 1 iulie ... Cine nu riscă nu câştig", a fost mesajul echipei pentru care Leo Messi a jucat la U19, pe Twitter. 

Messi s-a aflat sub contract cu Barca de 7.478 de zile, de la semnarea primului său acord cu gruparea de pe Camp Nou, în data 8 ianuarie 2001, pe un şerveţel de hârtie. El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile.

Lionel Messi, câştigător a 6 Balone de Aur, care a împlinit recent 34 de ani, participă în prezent la Copa America, în Brazilia, cu selecţionata ţării sale.

Afla mai multe despre: messi-barcelona-argentina 

viewscnt
Articole similare