Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul care ar fi putut da lovitura pe piaţa transferurilor: ”Cordea, Sorescu şi Ganea ar fi trebuit să fie aici”

Clubul care ar fi putut da lovitura pe piaţa transferurilor: ”Cordea, Sorescu şi Ganea ar fi trebuit să fie aici”

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a povestit că, pe vremea când era la U Cluj, i-a avut în vizor pe Andrei Cordea, George Ganea şi Deian Sorescu, fotbalişti care ar fi trebuit să semneze cu ”şepcile roşii”.

Ioan Ovidiu Sabău şi-a început cariera de antrenor la U Cluj, cu ani buni înainte de a se retrage. Fostul ”tricolor” a ocupat postul de jucător-antrenor, dar nu şi-a încheiat cariera de fotbalist în Ardeal, trecând şi pe la Mediaş înainte de a îşi agăţa ghetele în cui.

Ani buni mai târziu, în urmă cu doar câteva zeci de luni, Sabău a mai trecut pe la U Cluj, de această dată pe o poziţie de management. Iar fostul internaţional român a dezvăluit că a avut în vizor trei fotbalişti ce joacă acum în Liga 1, doi care au selecţii la naţionala mare, iar unul cu apariţii la naţionala mică.

Clubul care ar fi putut da lovitura pe piaţa transferurilor

Andrei Cordea, Deian Sorescu şi George Ganea erau fotbaliştii pe care i-a avut Sabău în vizor. Fostul oficial al lui U Cluj a avut cuvinte de laudă în special pentru jucătorul FCSB-ului, însă a afirmat că toţi trei erau doriţi de ”şepcile roşii”, însă mutările nu s-au mai materializat după plecare sa din Ardeal.

"Orice îmi spuneţi, Cordea e un câştig mare. În momentul de faţă e peste Florinel Coman. E jucător motivat, de echipa naţională. Are viteză, înscrie. Şi când mă gândesc că, dacă rămâneam la Cluj, venea la Universitatea. Negociasem şi mă înţelesesem cu el! El, Sorescu şi Ganea de la Viitorul ar fi trebuit să fie la Cluj", a declarat Sabău, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabăuu clujandrei cordeadeian sorescugeorge ganea 

viewscnt
Articole similare