Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul de mare tradiţie, OFERTĂ pentru Olăroiu: "Le-am spus că vreau să merg". A dat cărţile pe faţă despre REVENIREA în Europa

Clubul de mare tradiţie, OFERTĂ pentru Olăroiu: "Le-am spus că vreau să merg". A dat cărţile pe faţă despre REVENIREA în Europa

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a vorbit despre şansa pe care a avut-o de a antrena din nou Al-Hilal Riyadh, echipă la care a scris istorie în trecut. De asemenea, tehnicianul român l-a felicitat pe Răzvan Lucescu pentru cucerirea Champions League din Asia şi a susţinut că nu ar refuza o ofertă din Europa.

Cosmin Olăroiu, despre Al Hilal

Invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii de gală Top Interviuri a dezvăluit oferta pe care a refuzat-o de la Al Hilal. Deşi nu a mai putut reveni în Arabia Saudită, din cauza clauzelor din contractul cu Jiangsu Suning, banca tehnică a clubului saudit a fost ocupată de Răzvan Lucescu, după ce acesta din urmă a cucerit titlul în Grecia cu PAOK: "Da, m-au ofertat în iarna trecută. (n.r. - Înainte de venirea lui Răzvan, nu?) Da. Nu m-au întrebat despre Răzvan, dar am discutat, nu m-au întrebat la modul ce părere ai despre Răzvan Lucescu. Mi-au spus că este una din opţiunile lor. 

Eu am discutat cu conducerea clubului (n.r. - Jiangsu Suning) în iarnă şi le-am spus că opţiunea mea este de a merge la Hilal, pentru că acolo am şansa să câştig Champions League şi e un lucru pe care mi-l doresc. Rămânând aici, continuăm construcţia unei echipe şi mergem mai departe cu acest proiect. Însemna mult mai mult dacă aş fi reuşit să merg la Hilal şi să câştig Champions League, dar mă bucur că a făcut-o Răzvan şi e un român care a câştigat, e practic acelaşi lucru. Nici nu au vrut să audă (n.r. - şefii de la Jiangsu Suning). Dimpotrivă, mi-au făcut o ofertă de prelungire a contractului pe încă doi ani.

Între oferta pe care mi-a făcut-o Hilal şi oferta făcută de Jiangsu Suning nu a fost o diferenţă foarte mare. Însă nu era posibilitatea tehnică să fac trecerea, era un contract pe care trebuia să-l anulezi, clauze de penalizare, era ceva foarte complicat", a declarat Cosmin Olăroiu în interviul acordat Telekom Sport. 

  • Cosmin Olăroiu a mai antrenat Al Hilal între 2007-2009, timp în care a cucerit un titlu de campion şi două Cupe ale Coroanei Prinţului.

Cosmin Olăroiu, despre posibilele oferte din Europa

Plecat încă din 2007 din Europa în Asia, cu o scurtă pauză în 2011, atunci când a antrenat FCSB, Cosmin Olăroiu a recunoscut că ar fi atras de un proiect puternic de la o echipă din Europa: (n.r.- Ce ţară din Europa l-ar tenta) "Orice ţară care îţi oferă un proiect bun. Eşti tentat să accepţi, pentru că e un alt challenge. Toate challengerurile pe care le-am avut în decursul acestor ani, şi sunt aproape 20 de ani în 2020, m-au făcut omul care sunt azi. Toate încercările prin care am trecut m-au redefinit ca om şi lucrul ăsta mă bucură cel mai mult.

Unele (n.r. - oferte) sunt reale, unele mai puţin reale. Am avut ofertă foarte reală din Asia. Şi cred că trebuie să continuăm munca pe care o avem acolo (n.r. - la Jiangsu Suning). Am început o muncă şi ni s-a acordat un credit. Noi acum trebuie să încercăm să ne ducem munca la bun sfârşit. Nu e uşor, e mult mai greu decât în Golf, există o presiune extrem de... Ştiţi că noi avem presiune din partea conducerii, media, cu cât te duci mai sus, cu atât e mai greu", a mai spus antrenorul lui Jiangsu Suning.

 

 

Afla mai multe despre: al hilalcosmin olaroiu ofertacosmin olaroiu al hilalcosmin olaroiu jiangsu suning 

viewscnt
Articole similare