Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul de tradiţie din România, pus la zid după turul de campionat: „Nu au fost pregătiţi de Liga 1!” | EXCLUSIV

Clubul de tradiţie din România, pus la zid după turul de campionat: „Nu au fost pregătiţi de Liga 1!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone nu este deloc impresionat de parcursul lui Dinamo în Superligă până acum.

Clubul de tradiţie din România, pus la zid de Ioan Andone după turul de campionat: „Nu au fost pregătiţi de Liga 1!” | EXCLUSIV

Reveniţi pe prima scenă a fotbalului românesc după doar un an de Liga 2, „câinii roşii” nu s-au descurcat aşa cum şi-ar fi dorit suporterii. După 15 etape din actualul sezon, echipa antrenată de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în clasament, cu numai 10 puncte adunate.

Ioan Andone a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi a ajuns la o concluzie simplă: Clubul din Ştefan cel Mare nu a fost pregătit pentru revenirea în Liga 1.

„Eu cred că nu au fost pregătiţi de Liga 1. Antrenorul încă îşi caută o formulă, un sistem de joc. Trebuie să fie mult mai clar. Să joace un sistem sau două maxim. Trebuie să joace mingea a doua, să pună presiune pe careul advers.

Ei ajung foarte greu în careul advers şi marchează foarte puţine goluri. Nu poţi juca cum joacă Guardiola. Ce jucători are Guardiola şi ce jucători are Dinamo ca să poţi câştiga cu posesie 60-70%? Aici e problema lui Burcă ca antrenor să clarifice.

Ovidiu e un tip inteligent. Ce antrenor ar fi venit la Dinamo când n-aveau apă la antrenament şi apă caldă la duşuri? El să-şi clarifice ceea ce vrea de la echipă şi va fi totul bine”, a declarat Ioan Andone pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare