Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 care a adunat mai mulţi afacerişti în iarnă! "Construim ceva perfect". Secretele din spatele celei mai surprinzătoare mutări din fotbalul românesc

Clubul din Liga 1 care a adunat mai mulţi afacerişti în iarnă! "Construim ceva perfect". Secretele din spatele celei mai surprinzătoare mutări din fotbalul românescgalerie foto

Superliga

Comentarii

Rebecca Prodan Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, fiica agentei Anamaria Prodan, a vorbit despre relaţia cu mama sa, ce plănuieşte să facă la Academica Clinceni, dar şi despre ce părere are despre Laurenţiu Reghecampf.

Rebecca Prodan Dumitrescu, despre Anamaria Prodan: "Ea încă priveşte mingea cu inima"

Academica Clinceni s-a întărit, în această iarnă, cu mai multe persoane venite să investească la clubul ilfovean. Printre acestea se numără şi Rebecca Prodan Dumitrescu, care a obţinut un post în conducerea clubului aflat pe ultimul loc în Liga 1. 

"Este greu. Oamenii mă compară mereu cu mama mea. Trebuie să am grijă de jobul meu şi de bunăstarea familiei mele. Mai ales o mamă care este perfectă în tot ceea ce a realizat. Da, poate fi greu, dar este plăcut să ai o situaţie financiară bună. Îţi oferă confort mental. Încerc să-mi găsesc timp pentru mine. În ciuda atâtor lucruri în mintea mea şi în călătoriile de afaceri, încerc să mă odihnesc. E greu, dar nu ca mama mea, care lucrează 25 de ore din 24 de când am cunoscut-o. Încerc să-mi găsesc timp pentru mine. Nu mult, dar măcar puţin timp liber util.

Ne-a crescut prea bine. Nu voi face niciodată nimic rău. Nu poţi face prostii când porţi acest nume. Nici tu nu poţi trăi ca un copil normal. Trebuie să munceşti pentru doi pentru a merita termenul de „fiica Anamariei Prodan”. Trebuie să muncesc din greu să spun tuturor într-o zi: „Anamaria Prodan este mama Rebeccăi”. De aceea vreau să fiu cea mai bună", a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu pentru publicaţia poloneză Transfery.info.

Galerie foto cu Rebecca Prodan

Fiica agentei Anamaria Prodan e o prezenţă surprinzătoare în fotbalul românesc, după ce a ocupat o funcţie în conducere şi la Hermannstadt. 

"Nu percep fotbalul doar cu inima, ci cu mintea. Mama şi cu mine suntem diferite aici. Ea încă priveşte mingea cu inima, deşi bineînţeles că îşi foloseşte şi mintea. Dar dacă eşti prea sentimental, poţi eşua rapid. Pentru mine, fotbalul este în primul rând o afacere. Sunt interesată de tot ceea ce este asociat cu afacerile şi fotbalul. Viaţa trece repede, ai multe oportunităţi, iar dacă nu profiţi de tot în viaţa ta, va fi greu să reuşeşti. O am pe mama lângă mine, care îmi dă puterea şi curajul să merg cu mândrie. O cunosc pe mama. Ea ar muri pentru ca noi să ne ajutăm. I-am promis că o voi face mândră", a adăugat Rebecca Prodan. 

Tânăra vrea să o salveze pe Academica Clinceni de la retrogradarea din Liga 1 şi pune la cale strategia, alături de ceilalţi conducători şi Anamaria Prodan. 

"Clubul trebuie să supravieţuiască. Trebuie să dezvolţi strategia perfectă. Trebuie să aduci fotbalişti de calitate. Mama mă va ajuta pe mine şi pe partenerii mei să construim ceva perfect. Suntem cu toţii într-o situaţie dificilă, dar trebuie să salvăm echipa", a mai spus cea mai nouă conducătoare din Liga 1. 

Galerie foto cu Rebecca Prodan

Rebecca Prodan Dumitrescu a vorbit despre divorţul părinţilor

Provenită din căsnicia Anamariei Prodan cu Tibi Dumitrescu, Rebecca a abordat şi subiectul divorţului dintre mama sa şi antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf. De altfel, cei doi se vor duela în sezonul regular, în meciul direct dintre olteni şi Academica Clinceni. 

"Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obişnuit, de ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziţia sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează, pentru că a fost soarele acestei familii. Mama a fost şi rămâne numărul unu. Ea este 'creierul' acestei familii. În viaţă, dacă iei decizii stupide, poţi suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet. Sperăm ca într-o zi va înţelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza persoanei iubite, este greu să ţii pasul cu cerinţele vieţii şi ale muncii. Păcat pentru ce a făcut.

Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu fraţii mei. Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară şi duce la distrugerea şi distrugerea unei persoane care nu ştie cum să păstreze calea cea bună în viaţă. Ne rugăm să-şi revină şi să salveze cel puţin jumătate din ceea ce i-a dat mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Cel mai bun să câştige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc şi toate cele bune", a mai spus Rebecca Prodan pentru publicaţia poloneză. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rebecca prodananamaria prodanacademica clincenilaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare