Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 care a primit o mână de ajutor de la FCSB: ”Plătim tot ce mai avem pe plan”. Urmează şi o investiţie de un milion de euro

Clubul din Liga 1 care a primit o mână de ajutor de la FCSB: ”Plătim tot ce mai avem pe plan”. Urmează şi o investiţie de un milion de euro

Superliga

Comentarii

Ioan Mărginean susţine că perspectivele financiare sunt bune la Gaz Metan, mai ales după ce FCSB l-a transferat pe Dariu Olaru, pentru care a plătit 700.000 de euro. Preşedintele medieşenilor anunţă şi investiţii în infrastructură, printr-un proiect european.

Gaz Metan a avut grave probleme financiare în partea a doua a sezonului, dar Ioan Mărginean spune că lucrurile încep să se rezolve. O mână de ajutor a venit şi de la FCSB, care a plătit 700.000 de euro în schimbul lui Darius Olaru.

”În primul rând, prin schimbarea administratorului judiciar de către Judecătoria Sibiu, avem o doamnă onorabilă în vârstă de 60 şi ceva de ani, doamna Rădulescu care a reşuit să redreseze câteva lucruri din mers care se derulau foarte greu sau deloc. Au fost achitate salariile către jucători, nu mai avem decât să demarăm prin comitetul creditelor să voteze ieşirea clubului din insolvenţă, înseamnă două operaţiuni mari şi late. Prima, să plătim tot ce înseamnă datorii pe curente, a doua să plătim tot ce mai avem pe plan, o sumă mică, 1.478.000 lei, achitabilă în două tranşe, noi avem banii acum prin transferul domnului Darius Olaru”, a declarat Ioan Mărginean.

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş spune că a demarat şi un proiect de infrastructură, destinat sectorului de copii şi juniori. Este vorba despre o clădire care va funcţiona precum un hotel, iar investiţia va fi asigurată printr-un proiect european:

”Suntem pe cale să obţinem un proiect european de 1 milion de euro, să construim o clădire în spatele parcării clubului Gaz Metan. Pentru asta s-au demarat formalităţile pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie trebuie să ieşim din reorganizare. Exact pe modelul Gică Popescu, câte doi în cameră, televizor, baie, toată clădirea şi tot ce înseamnă investiţii, sală de mese, sală de aşteptare pentru părinţi. Acest  proiect european va fi gata la 1 iulie. Începând de luni, clubul face toate plăţile şi înmânează tabelele cu plăţile făcute ca să se opereze în bancă, apoi doamna administrator judiciar analizează planul depus şi rapotul meu”, a mai spus Mărginean.

Afla mai multe despre: ioan margineangaz metan 

viewscnt
Articole similare