Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 care a rămas neclintit în faţa FCSB! "Nu se fac transferuri peste noapte". Mutarea încercată de Gigi Becali înaintea meciului cu Slovan Liberec

Clubul din Liga 1 care a rămas neclintit în faţa FCSB! "Nu se fac transferuri peste noapte". Mutarea încercată de Gigi Becali înaintea meciului cu Slovan Liberec

FCSB

Comentarii

Preşedinte lui Sepsi, Cornel Sfaiţer, a transmis că nu e de acord cu transferurile făcute pe repede înainte, cu referire la acţiunile disperate ale FCSB-ului, înaintea meciului cu Slovan Liberec, scor 0-2, din turul trei preliminar al Europa League.

FCSB a încercat să transfere şi de la Sepsi

Miercuri, cu 24 de ore înaintea partidei din preliminariile Europa League cu Slovan Liberec, scor 0-2, FCSB a încercat mai multe transferuri. Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali a dorit să aducă patru fotbalişti de la Astra, dar mutarea a picat, după ce impresarii au cerut comisioane. 

Într-un final, FCSB a adus trei jucători, pe ultima sută de metri. Gabi Enache, liber de contract, şi Caiado şi Karanovic, ambii de la Hermannstadt, au ajuns la FCSB, dar clubul finanţat de Gigi Becali a dorit să-l aducă şi pe fundaşul central Rachid Bouhenna, în vârstă de 29 de ani, de la Sepsi OSK. 

Conducerea lui Sepsi a oferit o primă reacţie despre pasul făcut de Gigi Becali prin vocea preşedintelui Cornel Sfaiţer. Acesta a transmis că nu ar fi fost de acord în privinţa transferului lui Bouhenna la FCSB: 

"Nu se fac transferuri peste noapte. Îmi pare rău pentru FCSB, îmi pare rău pentru că pierdem puncte. Echipele româneşte în Europa... Noroc cu CFR, care ne ţine în viaţă", a declarat oficialul lui Sepsi. 

Rachid Bouhenna este titular la Sepsi, după ce a ajuns în Liga 1 de la Dundee United, în urmă cu un an. 

Afla mai multe despre: fcsbsepsirachid bouhennagigi becalicornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare