Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 care l-ar fi ofertat pe Mirel Rădoi dacă nu avea antrenor. Patronul echipei: "Aş face toate demersurile posibile"

Clubul din Liga 1 care l-ar fi ofertat pe Mirel Rădoi dacă nu avea antrenor. Patronul echipei: "Aş face toate demersurile posibile"

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre acţionarii de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat că şi-ar fi dorit să-l poată oferta pe Mirel Rădoi, după ce selecţionerul a anunţat că nu va continua alături de FRF.

Mirel Rădoi are "uşa deschisă" la FC Botoşani

Mirel Rădoi nu va mai fi selecţionerul naţionalei României după finalul grupei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Anunţul a fost făcut de selecţioner după meciul cu Armenia, scor 1-0. 

Fostul antrenor de la FCSB îşi doreşte să antreneze o echipă de club şi ar accepta o ofertă din Liga 1, aspect care l-a făcut pe Valeriu Iftime să reacţioneze. 

Conducătorul de la FC Botoşani şi-ar dori să-i ofere un contract lui Rădoi, dar în momentul în care nu va avea antrenor: "Croitoru este antrenorul meu, am totul pus la punct cu el, dar dacă odată nu aş avea antrenor, aş face toate demersurile posibile să-l aduc pe Rădoi la Botoşani. Pe el, pe Mutu, că eu cred foarte mult în antrenorii ăştia şi sunt absolut convins că aş putea face performanţă cu antrenorii ăştia la Botosani.

Dar, în momentul ăsta, nu se pune problema că acum am un antrenor foarte bun, poate chiar mai bun", a declarat Valeriu Iftime, pentru as.ro.

Marius Croitoru este antrenorul care a dus-o pe FC Botoşani, în premieră, în play-off-ul Ligii 1 şi în competiţiile europene. În acest sezon, moldovenii au un parcurs bun în campionat. FC Botoşani e pe locul secund, cu 22 de puncte, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj şi cu un punct peste FCSB, care e pe locul al treilea. 

Afla mai multe despre: mirel radoivaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare