Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 dat exemplu "pentru toate cluburile din România"! La polul opus, Dinamo şi-a adus salvatorul înapoi: "Ştie să facă asta"

Clubul din Liga 1 dat exemplu "pentru toate cluburile din România"! La polul opus, Dinamo şi-a adus salvatorul înapoi: "Ştie să facă asta"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Adrian Iencsi a vorbit despre două cluburi din Liga 1 care se află în situaţii diferite.

Adrian Iencsi, despre Sepsi şi Dinamo

Fostul fotbalist şi antrenor de la Rapid Bucureşti a vorbit despre Sepsi şi Dinamo. Clubul din Sfântu Gheorghe a fost dat exemplu de Adrian Iencsi, mai ales după ce a echipa a avut un parcurs peste aşteptări în sezonul trecut şi a jucat, în premieră, în competiţiile europene. 

"Sepsi e un exemplu bun pentru toate cluburile din România", a spus Iencsi. Sepsi e pe punctul de a se muta pe noul stadion, într-o perioadă prosperă a echipei finanţate de Laszlo Dioszegi.  

La polul opus e Dinamo, care încearcă să iasă din subsolul Ligii 1. conducătorii din "Ştefan cel Mare" l-au instalat pe Mircea Rednic pe banca tehnică, pentru a redresa situaţia. 

"Cei din conducerea clubului Dinamo au luat o decizie, poate cea mai bună decizie. Îl cunoaştem cu toţii pe Mircea Rednic, e unul dintre cei mai buni antrenori din România, pentru că ştiu felul cum lucrează, experienţa lui. Are ochi pentru fotbalişti şi ştie să îşi facă partea de selecţie, ştie să îşi adune jucători importanţi şi să lege o echipă bună. Mircea Rednic a făcut istorie pentru Dinamo ca fotbalist şi apoi ca antrenor, a obţinut mari performanţe. Dinamo se află într-o situaţie foarte delicată. El are cea mai mare responsabiliate şi e persoana care poate scoate clubul la suprafaţă", a mai spus Iencsi.  

Situaţia se complică dacă Dinamo Bucureşti retrogradează în plină insolvenţă. Reacţia lui Iuliu Mureşan: "Doamne fereşte!" EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adrian iencsirapidsepsi 

viewscnt
Articole similare