Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 unde finanţatorul intervine peste antrenor mai rău ca Becali. MM: "Se implică. Toţi ştiu de toate"

Clubul din Liga 1 unde finanţatorul intervine peste antrenor mai rău ca Becali. MM: "Se implică. Toţi ştiu de toate"

Superliga

Comentarii

FC Argeş a rămas fără unul dintre antrenorii de pe bancă, Mihai Ianovschi, care a ales să-şi dea demisia şi să plece din Trivale. Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica - managerul FCSB -, a dezvăluit la FC Argeş există imixţiuni din partea primarului, Cristian Gentea, echipa fiind susţinută financiar de edilul din oraş.

Clubul din Liga 1 unde finanţatorul intervine peste antrenor mai rău ca Becali. MM: "Se implică. Toţi ştiu de toate" | EXCLUSIV

În ultimele şase meciuri din Liga 1, FC Argeş a câştigat unul singur, cu Dinamo (2-1, la Piteşti). Seria proastă de rezultate din campionat au atras demisia lui Mihai Ianovschi, omul care pregătea echipa din Trivale alături de Andrei Prepeliţă. Fostul mijlocaş a rămas acum singur pe banca tehnică a lui FC Argeş, iar Mihai Stoica - expert Telekom Sport - a comentat la Sport Report situaţia echipei piteştene

Cel mai probabil, plecarea lu Ianovschi de la FC Argeş nu are legătură doar cu rezultele din ultima vreme ale echipei. Mihai Stoica a spus că, din informaţiile sale, primarul Cristian Gentea se implică mult în viaţa echipei şi în deciziile pe care antrenorii le iau în Trivale

MM Stoica a spus că, în România, marea problemă este că toţi ştiu de toate. "Primarul se implică acolo, nu ştiu dacă ai asemenea expertiză, dacă nu ai avut legătură cu fotbalul. Şi mie mi-e greu uneori. Asta e problema, că în România toţi ştiu de toate", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

După 23 de meciuri jucate în Liga 1, FC Argeş ocupă locul opt în clasament, cu 31 de puncte, la patru lungimi distanţă de primul loc de play-off, ocupat acum de Farul.

Primarul i-a "interzis" lui Alexandru Işfan transferul de la FC Argeş la CFR Cluj

La începutul anului, CFR Cluj a făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Işfan de la FC Argeş. Dan Petrescu şi-l dorea foarte mult pe Işfan, iar oficialii din Gruia au trimis o ofertă. Atunci, primarul Piteştiului a refuzat să-l lase pe Işfan să plece în Gruia şi i-a cerut pe "Petrila şi Costache la schimb".

Chiar Cristian Gentea a dezvăluit că Alexandru Işfan "a venit plângând că vrea să plece", dar fotbalistul a fost convins să rămână la FC Argeş prin mărirea salariului. CFR Cluj avea nevoie de jucători care să îndeplinească regula U21 impusă de FRF, însă Alexandru Işfan a ajuns, în cele din urmă, în Gruia. „Nu am fost de acord cu transferul. A venit jucătorul plângând pe la primărie, că vrea să plece la CFR Cluj. I-am zis că poate pleca dacă vin la schimb Petrila şi Costache!

După mai multe discuţii, ne-am înţeles, am semnat un act adiţional de mărire a salariului. Avea un salariu mic, ce-i drept, dar e şi un jucător tânăr. Mai are doi ani şi jumătate contract cu noi. Acum e mulţumit, cel puţin asta ne spune”, spunea Cristian Gentea la vremea respectivă.

Afla mai multe despre: mihai stoicafc argescristian gentealiga 1implicare 

viewscnt
Articole similare